Paul Walkert egy hasonmással akarják helyettesíteni a Halálos iramban 9-ben

A rajongók nem értik, miért. Ezzel tönkre tennék a Halálos iramban 7 szomorú, de tökéletes lezárását.

Nyakunkon a Halálos iramban 9 jövő májusi premierje, amibe ráadásul nemcsak Keanu Reevest akarják új szereplőnek behúzni a készítők, de a legfrissebb hírek szerint visszahoznák a 2013-ban autóbalesetben elhunyt Paul Walker karakterét, Brian O'Connert is. Hogy hogyan? Egy hasonmást szerződtetne le a produkció. Hasonló történt a Halálos iramban 7 forgatásán is, amikor O'Conner jeleneteit az elhunyt sztár két testvérével, Caleb és Cody Walkeller vették fel, és utólag rajzolták be CGI-vel Paul Walkert a jelenetekbe. Így készült el többek között az az emlékezetes lezárás is, amikor a 7. rész végén Paul Walker és Vin Diesel karakterei kocsikázás közben elbúcsúznak egymástól, majd szó szerint másfelé vezetnek az útjaik, mert O'Conner lekanyarodik a négysávos sztrádáról.

2015-ben minden autó-, Halálos iramban- és Paul Walker-rajongó a könnyeit törölgette ettől a szép jelenettől (ami természetesen Wiz Kalifa fenti videoklipjébe is bekerült). Épp ezért nagy kérdés, hogy 6 évvel a színész halála után hogyan fogadnák a fanok a karakter újbóli felbukkanását? A 78 ezres követőtáborral rendelkező influencer, Daniel Richtman szállította elsőként a hírt, nála mostanra elég sok értetlenkedő komment és mém sorakozik:

A Halálos iramban 9 jövő májusban kerül a mozikba – minden bizonnyal jóval előbb kiderül, láthatunk-e majd benne Paul Walker-hasonmást vagy sem. (via Nme.com)