Pókemberrel trollkodik az új Pókember-főgonosz

Jake Gyllenhaal azzal viccelődött az Instagramján, hogy eddig azt hitte: ő lesz Peter Parker.

Eddig igazából még csak találgatás volt, hogy tényleg Jake Gyllenhaal lesz-e az új főellenfél, Mysterio a 2019-ben mozikba kerülő Pókember-folytatásban, a Spider-Man: Far From Home-ban. Most már biztos, hogy ő lesz az, mert egyrészt a kíváncsi rajongók kiszúrták őt is a forgatáson, másrészt maga a sztár tett ki a Twitterére egy videót, amin épp egy Mysteriós Pókember-képregényt olvas:

Whoa! Mi a f*?!? Most esett csak le, hogy én nem is Pókembert fogom alakítani.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I just realized I’m not playing Spider-Man.

Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) által megosztott bejegyzés,

Mysterio az eredeti képregényekben egy ikonikus figura volt: egy szuperképességek nélküli, gömbsisakos kaszkadőr-illuzionista-hipnotizőr-hollywoodi trükkmester, akinek feltett szándéka legyőzni Pókembert. Az új mozifilmben, amit a Hazatéréshez hasonlóan a Sony és a Marvel közösen forgat, állítólag visszatér Michael Keaton, mint Keselyű, de felbukkan majd a félszemű Fury (Samuel L. Jackson) is, akárcsak Happy Hogan, Tony Stark asszisztense, akit ezúttal is Jon Favreau alakít. És persze az is kiderül, hogyan tért vissza a halálból Peter Parker, hiszen a Bosszúállók: Végtelen háború végén a többi szuperhőshöz hasonlóan ő is elporladt. (via Uproxx & NME)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu