Pokolbéli Predátorkutya is lesz a Predator 4-ben, őrület!

A felturbózott DNS-ű, gigantikus Predátor mellé egy-két harcias űrpitbullt is kapunk.

Shane Black nem tréfál (vagy pont, hogy igen?), tényleg nagy vérfürdő lesz egy pokolkutya kinézetű, harcias kis raszta Predátor az idén szeptemberben mozikba kerülő Predator - A ragadozóban. Ő az, hát nem cuki?

Sőt, minimum két ilyen kis fenevadja lesz a Predátornak, legalábbis az új előzetes kikockázott jelenetfotóján jól kivehető, hogy két blöki is ott kullog a rettegett űrbéli vadász mellett:

Shane Black és a társforgatókönyvíró Fred Dekker egy igazi, régi vágású akció-scifit álmodtak meg, sok lövöldözéssel és cinikus humorral, amivel zárójelbe tennék a korábbi AVP-filmeket, sőt az Antal Nimród-féle Predátor 3-at is. Sajnos azonban a projekt el van átkozva, több pótforgatást is el kellett rendelni az elmúlt hónapokban, és a premier dátuma is elég sokat módosult.

Az új Predátorban benne lesz Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Thomas Jane, Augusto Aguilera,  Yvonne Strahovski, Keegan-Michael Key, a Trónok harca Theonját alakító Alfie Allen, valamint Edward James Olmos, aki annak idején magyarul káromkodott a Blade Runnerben. Íme a film hivatalos tartalomismertetője:

A vadászat folytatódik! A külső űr tartományaitól a takaros utcás kertvárosig sehol, senki sincs biztonságban: az univerzum legerősebb, legravaszabb és leghalálosabb vadászai más fajok DNS-ével tökéletesítették magukat! Miután egy kisfiú véletlenül visszacsalogatja a Predátorokat a Földre, egyedül egy cinikus exkatonákból álló kommandós csapat és egy elkeseredett tanár képes megakadályozni az emberiség teljes pusztulását!

(via Geektyrant)