Pontosan tudom, ki a f*sz vagyok – Harrison Ford nem mindennapi interjút adott

Eléggé elengedte magát és végigkáromkodta a beszélgetést a veterán színész, akit a The Hollywood Reporter kérdezgetett, elsősorban új sorozatáról és a közelgő Indiana Jones-folytatásról.

A nagyinterjút készítő újságíró először arra kérdezett rá a sztárnál, hogy 2020-as bejelentése ellenére (amikor leszögezte, hogy évente már csak egy színészi munkát fog elvállalni) hogyhogy ilyen sokat dolgozik (az Apple TV+-nál futó Direkt terápia című sorozat mellett hamarosan az Indiana Jones és a sors tárcsájában láthatjuk, és a Paramount+-on is elkezdődött már a főszereplésével forgatott Yellowstone-előzményszéria, az 1923).

A színész azt válaszolta, hogy a Covid alatti két évig tartó ücsörgés miatt nagyon unatkozott, szóval elhatározta, hogy új dolgokat fog kipróbálni – például főszerepet vállal egy sorozatban, és pont ekkor találták meg a Direkt terápiával, majd rögtön ezután az 1923-mal. Amikor a riporter szóvá teszi, hogy Ford Direkt terápia-beli karaktere áll talán a legközelebb a valós énjéhez minden eddigi szerepe közül, a színész viccesen leszögezi, hogy neki ugye nincs Parkinsonja, és nem mániákusokkal foglalkozik a munkaidejében (a figura ugyanis pszichológus).

Forrás: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images


„Talán olyan, mint én, talán nem – végül is erről szól a színészet” – hangzik a sztár válasza. „Akkor nem fogja elárulni, hogy mennyiben olyan a karakter, mint maga” – puhatolózik tovább az újságíró.

„Nahát, épp most szegte meg a Színészek Klubjának első szabályát: soha nem beszélünk a színészetről”

– viccelődött Harrison Ford, majd még tovább ment. A riporter ugyanis továbbra is a sorozat kapcsán elkezdte firtatni, hogy mit gondol a terápiáról, amin egy korábbi, 2002-es interjúja szerint ő maga is átesett.

„Nem a foglalkozásról általában, hanem annak a művelőjéről van véleményem. Mindenféle terápia létezik, és biztos vagyok benne, hogy sok ezek közül igazán hasznos egy rakás embernek. Szóval bárki más esetében nem vagyok terápiaellenes, kivéve saját magamat.

Ezen a ponton az életemben ugyanis pontosan tudom, ki a f*sz vagyok”

– mondta a sztár, aki később még jobban elengedte magát, és további kilenc alkalommal hagyta el a száját a ’f*ck’ szó a kérdésekre adott válaszai során. A teljes beszélgetést angolul értők itt olvashatják végig.


(via The Hollywood Reporter)