Rá sem fogsz ismerni Christian Bale-re az új Thor-trailerben

A sötét lovag-filmek sztárja a negyedik Thor-film, a Szerelem és mennydörgés új főgonoszát alakítja – úgyszólván talpig hófehérben.

A főszerepet játszó Chris Hemsworth a napokban megígérte a rajongóknak, hogy a július 7-én érkező folytatás új előzetesétől eldobják az agyukat: az ausztrál színész szavai pedig valóban felcsigázták a nézőket, hiszen a trailer nyilvánosságra hozatalát követő egy órában már több mint 2 millióan látták csak a Marvel Entertainment YouTube-csatornáján, azóta pedig már nem kevesebb mint 8 és félmillióan.

A kedvcsináló kisfilmben azt láthatjuk, hogy Thor, aki korábban visszavonult a szuperhősi státuszból, vissza akar térni, ezért újra formába hozza magát úgy fizikailag, mind lelkileg (a belső békét kutatja), amiből némileg kizökkenti, hogy

amikor magához hívná a mágikus pörölyt, Mjölnirt, az már volt szerelme, Jane (Natalie Portman) tulajdonát képezi, aki egyebekben is átvette a helyét.


De nem ez az egyetlen kihívás, amivel szegény Thornak meg kell küzdenie: felbukkan ugyanis egy galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő (Christian Bale), aki az istenek kiirtását tűzi ki céljául – és a jelek szerint hősünkkel akarja kezdeni. Thor harcát Jane mellett régi haverjai, Valkűr (Tessa Thompson) és Korg (szinkronhangja: a filmet rendező Oscar-díjas Taika Waititi) segítik.

De egyéb kedves ismerősöket is viszontláthatunk majd a Thor: Szerelem és mennydörgésben, hiszen

felvonul A galaxis őrzői majdnem teljes csapata,

azaz Nebula (Karen Gillan), Űrlord (Chris Pratt), Groot (szinkronhangja: Vin Diesel), Mordály (szinkronhangja: Bradley Cooper) Mantis (Pom Klementieff) és Drax (Dave Bautista) is. Új csatlakozóként Russell Crowe debütál Zeuszként, egy kicsi, de annál viccesebb szerepben pedig Melissa McCarthy is feltűnik.


(via The Hollywood Reporter, Marvel Entertainment)