Reese Witherspoon és Paul Rudd már 1996-ban feltalálta a szelfit

A közel 25 éves szelfin a minden bizonnyal vámpír Rudd ugyanúgy néz ki, mint most, 51 évesen, a színésznő pedig olyan, mint saját 21 éves lánya, Ava.

„Várjunk csak egy kicsit! Paul Rudd és én már 1996-ban szelfiztünk?”

– hívta fel a figyelmet az Instagramon Witherspoon arra, hogy mennyivel megelőzték a korukat. Az évek során a két sztár több filmben is szerepelt együtt: legutóbb a 2010-es Honnan tudod?-ban (ami nemrégiben a Netflix egyik legnézettebb tartalma lett), előtte pedig a 2009-es Szörnyek az űrlények ellen című animációs filmben szinkronizáltak közösen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wait a second... did #PaulRudd and I take the 'Selfie' in 1996?

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

 

A szelfi viszont minden bizonnyal az 1998-ban csak videón bemutatott Óvszer módszer című bolondos romkom forgatásán készült, és valószínűleg onnan datálódik Witherspoon és Rudd régi barátsága is. A film arról szól, hogy egy srác egy tévedés folytán azt hiszi, hogy a barátnője megcsalja egy Ricker nevű fickóval, ezért ír neki egy szakítós levelet. Amikor azonban kiderül, hogy Ricker valójában egy kutya, a fiúnak sürgősen vissza kell szereznie a levelet, mielőtt azt kézbesítik.

Az opus tehát nem tűnik kihagyhatatlannak, de a forgatáson 1996-ban készült fotó elképesztően aranyos. A szelfi pedig nemcsak a két sztár rajongóinak tetszett nagyon, hanem a színészkollégáknak is. „Az hogy van, hogy ti mindketten ugyanúgy néztek ki 24 évvel később is? Tudni akarom a titkotokat” – írta például kommentben Francesca Capaldi (nyilván a jövőre gondolva, mivel a fiatal színésznő még csak 16 éves).

Ava Phillippe 2019-ben. Forrás: Gregg DeGuire / WireImage / Getty Images

 

Mások szerint viszont Reese Witherspoon a fotón teljesen úgy néz ki, mint Ryan Phillippe-vel közös lánya, Ava, aki most nagyjából annyi idős, mint ahány az 1976-os születésű színésznő 1996-ban volt. Witherspoont egyébként legközelebb a The Morning Show című kiváló sorozat közelgő második évadában láthatjuk (elméletileg még az idén), örökifjú barátját, Paul Ruddot pedig a Szellemirtók: Az örökségben, elvileg jövő márciusban.


(via People)