Rey lesz a Ren Lovagok új vezére a Star Wars 9-ben?

Ilyen őrült rajongói konteók keringenek, miközben egy rakás sztár csatlakozott J.J. Abrams stábjába.

Egészen 2019. decemberéig kell várnunk a Star Wars 9-re, de biztos, hogy addig minden héten felbukkan a neten a filmmel kapcsolatban valami nagy bejelentés, új hír, vagy agyzsibbasztó rajongói konteó. Így történt most is, össze is szedtük a hét eddigi legfontosabb Star Wars-híreit.

  • Kezdjük a legizgalmasabbal: egy friss konteó szerint az lesz a Star Wars 9 egyik nagy fordulata, hogy a mindenkiben csalódott Reyt maguk közé invitálják Ren Lovagjai, sőt, még a fővezérséget is felajánlják nekik! Ennyire haragudtak ugyanis Kylo Renre, amiért elárulta őket. Az ugyanis biztos, hogy J.J. Abrams vissza fogja hozni a titokzatos fekete ruhás csapatot (már csak azért is, mert Rian Johnson kihagyta őket Az utolsó Jedikből, nehogy a néző összekeverje a lovagokat Snoke fővezér utolsó szálig lekaszabolt, piros páncélos pretoriánusaival). De kinek az oldalára fognak állni ezek a titokzatos páncélos alakok? A legújabb, bár kissé zavaros konteók már arról szólnak, hogy Rey-jel együtt egyfajta Szürke Jedik lesznek (ők azok, akik a saját útjukat járva az Erő világos és sötét oldala közt egyensúlyoznak), és együtt veszik fel a harcot Kylo Rennel, Hux tábornokkal és az Első Renddel. Mások viszont már egyenesen odáig mennek a konteógyártásban, hogy Kylo Ren megtéréséről vizionálnak, és zöld fénykardos, jóságos Jedniek ábrázolják a fanartokon, aki legyőzi a gonosz, piros fénykardos Reyt. (via Movieweb)
  • A zavaros konteók után szinte felüdülés olyan betonbiztos híreket olvasni, miszerint a Gyűrűk Ura-trilógia sztárja, Dominic Monaghan is benne lesz a Star Wars 9-ben, bár egyelőre nem tudni, kit fog alakítani. A 41 éves sztár egyébként J.J. Abrams régi barátja és harcostársa, hiszen annak idején már a Lost tévésorozat első három évadát is együtt forgatták le. (via Geektyrant)
  • Abrams nemcsak Dominic Monaghannek szorított helyett a Star Wars 9 stábjában, bevette a csapatba Keri Russellt is. Ők is régi ismerősök: annak idején együtt forgatták a Felicity tévésorozatot és a Mission: Impossible 3-at is. (via Geektyrant)
  • Egy harmadik sztár is bekerült új arcként a Star Wars 9 stábjába: a Doctor Who tévésorozat sztárja, Matt Smith is feltűnt a Pinewood Stúdióban. Bár őt semmilyen korábbi munkakapcsolat nem köti J.J. Abramshez, a sztár állítólag így is az egyik legfontosabb szerepet kapta meg új trilógia lezárásában. (via Movieweb)