Ridley Scott szerint elképesztően jó az új Alien-film

Elkészült az Alien: Romulus rendezői vágása, amiért a franchise elindítója teljesen odavan.

Fede Alvarez jegyzi a legújabb Alien-filmet, a Romulust, amit Ridley Scott tekintett meg először, és nem rejtette véka alá a véleményét. Scott legendás arról, hogy kifejezetten keményen bírálja a filmjeinek folytatását, így történt ez a Szárnyas fejvadász 2049 esetében is: elég sok problémája volt Denis Villeneuve filmjével. Nem csoda, hogy Álvarez rettegett attól, hogy mit fog szólni a rendező az Alien: Romulushoz.

„Ha azt mondta volna, hogy »Tönkretetted az örökségemet«, akkor is ott akartam lenni vele, hogy a szemébe nézzek. Nem szerettem volna egy e-mailből megtudni, hogy mi a véleménye.” - mondta, majd hozzátette: „Besétált a szobába, és azt mondta: »Ez valami kikúrt jó lett!«. […] A családom tudja, hogy életem egyik legszebb pillanata volt, hogy egy olyan mester, mint ő, akit annyira csodáltam, egyáltalán megnézett egy filmet, amit én készítettem. Na de, hogy pont ezt... Aztán egy órán át beszélgetett velem arról, hogy mi tetszett neki benne. Az egyik legszebb bók, amit mondott, az volt: »A párbeszédek nagyszerűek. Maga az író?« mire én: »Igen!«”

még több infó a Romulus-ról

Sigourney Weaver nélkül jön az új Alien-film, és higgyétek el, jobb ez így

Kifejezetten jót fog tenni a franchise-nak Ripley hadnagy távolmaradása.

Tovább

 

Az Alien: Romulus forgatása az év elején fejeződött be, és az első Alien-mozifilm azóta, hogy a Disney felvásárolta a Foxot.

(via Far Out)