Robert De Niro megint elszabaduló nagyfatert játszik

A színészlegenda ismét aprópénzre váltja a tehetségét, és ezúttal egy családi gagyiban ripacskodik. Nézd meg a szinkronos előzetest, és zokogj!

A Taxisofőr és a Dühöngő bika sztárja az elmúlt négy évben két olyan filmben is szerepelt, amiben önmagából kiforduló nagyszülőt alakít. A 2016-os Nagyfater elszabadul után szeptember 24-én a magyar mozik is bemutatják az újabb rettenetet, a Nagypapa hadműveletet, amiben annyi a jó hír, hogy a veterán színész legalább nem gusztustalankodni fog, hanem gyerekkompatibilis mókázást ad elő.

Forrás: Big Bang Media

 

A Nagypapa hadművelet sztorija szerint amikor Ed nagyapa megözvegyül, beköltözik a lányához és a családjához, ahol csak úgy kaphat külön szobát, hogy abból kipaterolják annak eredeti tulajdonosát, Ed 12 éves unokáját, Petert. A gyerek ezt olyan szinten nem bírja feldolgozni, hogy mindenféle kis szívatást eszel ki, hátha akkor ki tudja ebrudalni a betolakodót az ingatlanból.

Csakhogy a nagypapát is kemény fából faragták, és nemcsak, hogy ellenáll, de beszervezi nyugdíjaskorú barátait is, hogy segítsenek neki visszavágni Peternek – és ezzel igazi háború kezdődik a vénségek és a kisiskolások között. A Nagypapa hadműveletben egyébként nem De Niro az egyetlen nagy név: valamiért Christopher Walken, Uma Thurman és Jane Seymour is jó ötletnek tartotta, hogy részt vegyen a projektben. Fentebb már a szinkronizált előzetes látható.


(via Uproxx)