Röhögd szét magad Julia Roberts és George Clooney új filmjén!

Illetve egyelőre még csak az előzetesén, de már az nagyon vicces. Kijött a szinkronos trailer a Beugró a Paradicsomba című romantikus komédiához.

Ahogy arról korábban már írtunk, ez az a film, amellyel Roberts húsz év után visszatért a romkom (al)műfajához.

„Ha kaptam volna olyan forgatókönyvet, ami megüti a Sztárom a párom színvonalát,

vagy annyira féktelenül szórakoztató, mint az Álljon meg a nászmenet!, akkor megcsináltam volna” – nyilatkozta pár hónapja a színésznő, aki azt is elárulta, hogy a Beugró a Paradicsomba lett ez a forgatókönyv.

Amit a napokban nyilvánosságra hozott előzetest látva hajlamosak is vagyunk elhinni, mert tényleg féktelenül szórakoztató screwball comedynek tűnik (ez a romkomok azon válfaja, amelyben férfi és nő egymás ellen harcol, miközben valójában vonzódnak egymáshoz). A filmben ráadásul Roberts George Clooney-val játszik együtt, akivel korábban már az Ocean’s Eleven, az Ocean’s Twelve és a Pénzes cápa című alkotásokban is közösen szerepeltek.


A Beugró a Paradicsomba arról szól, hogy egy volt házaspár egymást azóta is engesztelhetetlenül gyűlölő tagjai kénytelenek ideiglenes szövetséget kötni annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy húszéves lányuk elkövesse ugyanazt a hibát, mint annak idején ők: azaz hirtelen felindulásból összekösse az életét valakivel, akit még csak nemrég ismert meg. A címre pedig az a magyarázat, hogy a közelgő esküvőre Balin kerül sor, Lily, a lányuk ugyanis ott készül hozzámenni egy balinéz fiatalemberhez.

Hőseinknek így az utolsó pillanatban kell megakadályozniuk a nászt, amit az előzetes tanúsága szerint többek közt úgy próbálnak meg elérni, hogy ellopják a gyűrűket. De ennél sokkal viccesebb pillanatok is vannak, pusztán a trailerben is, szóval mi már nagyon várjuk a filmet, amelyben egyébként Roberts és Clooney mellett feltűnik Kaitlyn Dever (az Éretlenségi és a Hihetetlen című sorozat sztárja játssza Lilyt) és Billie Lourd is (Carrie Fisher lánya az utolsó Star Wars-filmeken kívül az Amerikai Horror Storyban és Deverhöz hasonlóan az Éretlenségiben is szerepelt).

A rendező pedig az az Ol Parker, akit a Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA direktoraként ismerhetünk, ami szintén jó jel.


(via UIP-Duna Film, The Hollywood Reporter)