Roman Polanski karaktere fontos szereplő lesz Tarantino Manson-filmjében

Új részletek derültek ki Quentin Tarantino új projektjéről.

A legújabb hír az 1969-ben játszódó Tarantino-filmről, hogy a rendező már castingolja a színészeket Roman Polnaski szerepére, és szándékai szerint egy autentikus lengyel színész alakítaná a lengyel rendezőt. Azt már tudjuk, hogy Leonardo DiCaprio szerepet kap a filmben, és a rendező szándékai szerint Brad Pitt és Tom Cruise is ott lesz a stáblistán, a legújabb hírek szerint egy kaszkadőr szerepét bíznák egyikőjükre.

Roman Polanski


Tarantino korábban tagadta, hogy a film a hírhedt sorozatgyilkosról, Charles Mansonról szólna, annyi biztos, hogy 1969-ben fog játszódni, a Manson-gyilkosságok idején. Most már azt is tudjuk, hogy Roman Polnaski karaktere is szerepet kap a filmben. Polanski feleségét, Sharon Tate-et, akit a Manson-szekta tagjai brutálisan megöltek 1969 nyarán, Margot Robbie alakítja majd. DiCaprio karaktere egy kiszuperált tévészínész lesz, aki be akar törni a mozi világába. Ő úgy kerül a képbe, hogy Sharon Tate szomszédjában lakik.

Polanski szerepeltetése egyébként eléggé ellentmondásos, de ezt Tarantinótól azért már megszokhattuk. A lengyel rendező ugyanis az 1970-es években elmenekült az Egyesült Államokból, miután bevallotta, hogy egy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, ami a törvények szerint nemi erőszaknak minősül. Az egyelőre cím nélküli filmet 2019 augusztusában mutatják be.

via DigitalSpy