Ryan Gosling győzött: James Cameron lecseréli az Avatar 2 logóját!

A sztár tavaly csinált vírusvideót arról, hogy az Avatar betűtípusa vizuális merénylet a szemnek.

Rendkívüli hír fut épp körbe a neten: napvilágot látott az Avatar franchise új logója, ami már nem Papyrus betűtípust használ! Ez ugyanis a szakavatott kiadványszerkesztők és vizuális szakemberek szemében csak egy fokkal jobb választás, mint a hazai plakátokról, kirakatokból és lépcsőházakból máig kiirthatatlan Comic Sans font. Ez lett az új Avatar-logó:

Nagy győzelem ez Ryan Goslingnak és a Saturday Night Live gegcsapatának, mivel 2017-ben ők forgattak le egy vírusvideót a Papyrusról és az Avatarról. Úgy beállítva az egész dolgot, mintha csak valami megoldatlan bűntény lenne, aminek egyedül Gosling tudta kinyomozni a megfejtését, de becsavarodott attól, hogy senki sem hisz neki. Íme:

Az Avatarhoz James Cameron nem kevesebb, mint négy folytatást készít, Sigourney Weaver épp a napokban mesélte el a Hollywood Reporternek, hogy egyszerre forgatják le az Avatar 4-et és az Avatar 5-öt Los Angelesben. Rengeteg a víz alatti felvétel, ezért a színésznőnek is meg kellett tanulnia profin búvárkodni. Egyelőre csak annyit lehet tudni az új Avatar-részekről, hogy egy korábban ismeretlen na'vi klán fiatal tagjai lesznek a főszereplői, akik nem a Pandora bolygó dzsungelében élnek, hanem egy óceáni korallzátonyon. A 2009-es első rész színészei közül Sigourney Weaver és Zoe Saldana mellé Kate Winslet is csatlakozott. Az Avatar 2 James Cameron tervei szerint 2020. december 18-án kerül a mozikba, a harmadik rész 2021-ben, a negyedik rész 2024-ben, az ötödik pedig 2025-ben. (via Uproxx)