Ryan Gosling Magyar Nemzetet olvas az ágyban!

A sztár nálunk forgatta a Blade Runner 2-t, a GQ magazin újságírója Budapestig utazott a nagyinterjúért.

A GQ magazin gigantikus Ryan Gosling portrét közölt pár órája, amiben ráadásul különösen érdekes, hogy itt készült, Magyarországon, mialatt a sztár Harrison Forddal forgatta a Szárnyas fejvadász 2-n. A Magyar Nemzet ráadásul azt is kiszúrta, hogy az egyik portréfotón pont ezzel a lappal pózol a pizsamás Gosling - egészen pontosan az október 29-ei, hétvégi számmal, aminek a vezércikke Orbán Viktor és a Pharaon-ügy volt.

A cikk írója, Chris Heath tehát egészen Budapestig eljött, hogy interjúzhasson a Ryan Goslinggal, aki igen jó véleménnyel volt Budapestről (különösen tetszettek neki a város labirintus szerű, ipari műemlékei), és sokat sztorizott a családjáról meg a gyerekkoráról.

Arról viszont nem derült ki semmi, hogy Ryan Gosling kit alakít a Szárnyas fejvadász 2-ben, mint ahogy arról sem, milyen szerepet kapott a 2017-ben mozikba kerülő filmben Robin Wright, Ana de Armas, Dave Bautista, Carla Juni, Mackenzie Davis és Lennie James. Az viszont biztos, hogy a futurisztikus Los Angelest helyettesítő Budapest látványterve bitang jól néz ki az eddig kiszivárogtatott concept artokon.

Sajnos a Blade Runner 2049 magyarországi forgatását egy szörnyű tragédia árnyékolta be nyáron: meghalt egy 28 éves díszletépítő a Felsőkert utcai Origo stúdióban, miután egy leomló díszletfal romjai közé szorult, és már nem tudták megmenteni az életét. A temetésén a rendező és Ryan Gosling is ott voltak, a stáb pedig előtte gyűjtést rendezett az elhunyt családjának, hogy abból fizethessék ki a ceremóniát.