Samuel L. Jackson jól megvolt a cicával a forgatáson

A sztár egy talkshow-ban mesélt a Marvel Kapitány szőrös kis főszereplőjével való közös munkáról.

Jackson a napokban a Jimmy Kimmel Live!-ban járt, ahol nemcsak az merült fel, milyen volt a kilencvenes években játszódó szuperhősfilmben karaktere, Nick Fury fiatal kiadását játszania, de arról is, hogyan boldogult a Marvel Kapitány egyik fontos szerepét, Goose-t alakító macskával, aki a főhősnőt játszó Brie Larsonnak bizony alaposan megnehezítette a dolgát (ugyanis allergiás a cicákra).

Forrás: Fórum Hungary

 

„Reggie nagyon jó fej! Volt három másik macska is a szerepre, és mindegyiknek megvolt a maga speciális feladata, amiben ő volt a legjobb, de Reggie mindenhez értett” – dicsérte a vörös cicát a színész. „Mindent meg tudott csinálni, és hozzászokott, hogy emiatt megjutalmazzam.

Megcsinálta a feladatot, adtál neki egy kis jutalomfalatot, mondtál neki pár dicsérő szót, és a következő, amire eszméltél, már az volt, hogy a legjobb barátok vagytok”

– tette hozzá.

Jackson azt is elmesélte, hogy a szóban forgó jutalomfalat egyenesen úgy működött a cicánál, mint a drog. Nem macskamenta volt, mégis olyan volt, mint valami macskadrog, ezért a sztár azt a szót használta arra, amikor odaadta Reggie-nek, hogy „beetette”. (A macskás rész a lenti videónak csak az utolsó percében kerül elő – a szerk.)

Samuel L. Jackson kolllégája, a Marvel Kapitányt alakító Brie Larson a múlt héten számolt be róla, hogy sokat szenvedett a forgatáson macskaallergiája miatt – emiatt többször műcicát kellett használniuk egy-egy jelenetben.

„Vicces volt, hogy minden őrült kaszkadőrmutatványt megcsináltam, de amikor felbukkant a macska, azonnal pánikba estem, hogy »szükségünk van egy tervre, beszélnünk kell!«”

– mesélte az Oscar-díjas színésznő.


(via DigitalSpy)