Scarlett Johansson a magyar Parlament mellett robbantgat a Fekete Özvegy új trailerében

Újabb kedvcsináló videó jött ki az év legjobban várt Marvel-filmjéhez, amit ráadásul Budapesten forgattak!

A nagyvilágban május 1-jén, idehaza viszont már egy nappal hamarabb, április 30-án mozikba kerül az idei év egyik legjobban várt szuperhősfilmje,  a Fekete Özvegy. Amit ráadásul a címszereplő Bosszúállók-csapattagot alakító Scarlett Johansson budapesti helyszíneken forgatott! Lepukkant, százéves bérházakban keveredett Bourne-filmeket megszégyenítően látványos bunyókba és az Alkotmány utcában egy böhöm nagy páncélautó elől  menekült. Ezek ráadásul a legújabb előzetesben is jól láthatóak:

Az új Marvel-film 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháború és a 2018-as Bosszúállók: Végtelen háború eseményei között játszódik. Natasha Romanoff, a S.H.I.E.L.D. ügynöknője egy csapatnyi titokzatos elitkatona randalírozása miatt visszatér kiképzése helyszínére, az egykori kommunista blokkba. Itt újra összeáll régi harcostársaival, a másik Fekete Özveggyel, Yelena Belovával (Florence Pugh), Melina Vostokoffal, alias Vasszűzzel (Rachel Weisz) és Red Guardiannal aki afféle „szovjet Amerika Kapitány”, csak duci kiadásban (David Harbour remélhetőleg bitang jó lesz ebben a szerepben!). No de ki az a pajzsos fickó, aki ebben az új videóban szintén egy Amerika Kapitányt idéző pajzzsal látható?

Nos, ha minden igaz, nem más, mint Taskmaster, azaz Kiképző! Szupergonoszként 1980 óta keseríti meg a Marvel-hősök életét – bár némelyik képregényben pont, hogy segíti őket a S.H.I.E.L.D. egyik titkosügynökeként. Profibb a pajzsharcban, mint Amerika Kapitány, jobban céloz az íjjal, mint Sólyomszem, precízebben lő bármilyen tűzfegyverrel, mint a Megtorló és technikásabb harcművész, mint Elektra és Fenegyerek együttvéve! Ezt egy igen furcsa képessége teszi lehetővé: Taskmaster agya az öröklött adottságok és a megszerzett képességek mellett egy olyan területet is be tud aktiválni, amivel lényegében „leutánozza” az ellenfelei mozdulatait, ugyanolyan technikás harcossá válva, mint ők. Vagyis  a szuperképességekkel nem rendelkező Fekete Özvegynek és Natasha kommunista rokonságának(?) elég kemény ellenfél lesz!