Schwarzeneggert is beoltották, Terminátor-idézettel köszönte meg

A 73 éves exkormányzó akciósztár videóban mutatta meg, hogy egy autós oltópontnál ő is megkapta a koronavírus elleni vakcinát, tegyen így minden rajongója.

Arnold Schwarzenegger a napokban tett ki egy videót a hivatalos Twitter-oldalára arról, hogy egy Los Angeles-i autós oltópontnál ő is megkapta a koronavírus elleni vakcinát. Közben természetesen olyan jól ismert Terminátor-idézeteket sütött el, mint a „Hasta la vista!” és az alábbi:

Jó nap volt a mai. Még sosem voltam ennyire boldog sorban álláskor. Ha jogosult vagy, csatlakozz hozzám, és iratkozz fel az oltás megszerzésére! Gyere velem, ha élni akarsz!

A nagypapakorú akciósztár egyébként már a világméretű koronavírus-járvány előző hullámában is élen járt abban, hogy milliók figyelmét hívja fel a közösségi oldalán keresztül az otthonmaradás és a távolságtartás fontosságára. Tavaly ilyenkor valósággal felrobbantotta az internetet, amikor önkéntes karanténba vonult az alpesi víkendházra emlékeztető kaliforniai otthonában, ahol a kedvenc állatai, Lulu, a szamár és Whiskey, a póniló szabadon ki-be mászkálhatnak (nem csoda, hogy mára mémmé váltak és pólóminta lett belőlük). Arnold akkor innen üzente meg a rajongóinak, hogy most egy darabig ne menjenek se étterembe, se edzőterembe! (via Uproxx)