Sharon Tate meggyilkolásáról szól majd Tarantino új filmje

Brad Pitt és Jennifer Lawrence mutatják be a Manson-banda 1969-es ámokfutását.

Quentin Tarantino a legnagyobb titokban kezdte meg következő filmjének előkészületeit, amely a Manson-banda gyilkosságairól szólna – írja a Hollywood Reporter. Az 54 éves kultrendező most is saját maga írja a forgatókönyvet, a producerek pedig ezúttal is Harvey és Bob Weinstein lennének, akárcsak a korábbi Tarantino-filmeknél.

Photo by Keystone/Getty Images

 

Az egyelőre cím nélküli Manson-film főszereplői Jennifer Lawrence és Brad Pitt lesznek. A sztori középpontjában a Sharon Tate-gyilkosság áll majd: Roman Polanski terhes feleségét 1969. augusztus 8-ról 9-re virradó éjjel a hippivezér Charles Manson hívei ölték meg brutálisan, 16 késszúrással a pár Los Angeles-i villájában, Tate exbarátjával, Jay Sebringgel, valamint a forgatókönyvíró Woytek Frykowskival és a férfi barátnőjével, Abigail Folgerrel együtt.

A filmet 2018 nyarán kezdik el forgatni, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy Jennifer Lawrence Sharon Tate-et alakítja-e a filmben, vagy esetleg a Manson-banda női tagjainak (Susan AtkinsLinda KasabianPatricia Krenwinkel) valamelyikét.