Sosem fogod kitalálni, melyik híres Pókember-ellenfél fog saját filmet kapni!

Vészmanó? Pléhsuszter? Rakéta Robi? Benyelő Benő? Boronás Jónás? Cókmókus? Vagy a Tisztogató?

Még egy hét sem telt el a Venom premiere óta, máris 225 millió dollárt kaszált a Sony új szuperhősfilmje. Ez persze első sorban leginkább a címszereplőt alakító Tom Hardynak volt köszönhető, viszont úgy látszik, a nézők úgy is vevők egy tipikus Pókember-filmre, ha abban maga Pókember egyáltalán nem szerepel. Ilyen filmből pedig jön még egy pár: az első rögtön a vámpír Morbiusról fog szólni, akit nem kisebb sztár fog alakítani, mint Jared Leto! Nem csoda, hogy a rajongók már elárasztották a netet az efféle mókás képmanipulációkkal:

Forrás: Geekculture.co

 

A Sony producerei, Avi Arad és Matt Tolmach ráadásul a legújabb hírek szerint ennél a filmnél már nem akarnak alább adni az R-kategóriából (a Venom esetében utóbb végül inkább a PG13-as kategória mellett döntöttek a minél szélesebb nézőközönség esetében). Siker esetén a Sony még több szuperhősnek és szuperbűnözőnek gründol saját filmet Pókember ismerősei közül.

Tervben van többek között egy női Pókember-film Silk címmel, de jön a Silver and Black is, amiben Silver Sable és Fekete Macska lesznek a főszereplők. Emellett állítólag saját filmet kaphat Pókember egyik legemlékezetesebb ellenfele, Kraven, a vadász is. Na de mi van a többiekkel? Lesz Vészmanó-film is? Hát Pléhsuszter? Rakéta Robi? Boronás Jónás? Cókmókus? Tisztogató? Én simán megnézném mindegyiket! (via Digital Spy)