Sosem fogod kitalálni, melyik volt a Bosszúállók: Végjáték legdrágább jelenete!

Az élethű okos Hulk? Az időutazás miatt megduplázódott Amerika kapitányok bunyója? Vagy a nagy harc a végén?

Nagyon vicces forgatási érdekességet mesélt el a Bosszúállók: Végjáték rendezőpárosa, Anthony Russo, és a testvére, Joe Russo. A képregényőrült filmes, Kevin Smith még a Comic Conon kérdezte meg tőlük, melyik volt a legdrágább jelenet a Végjátékban. Én azonnal agyalni kezdtem a hír láttán, hogy biztosan a meglepően élethű, Mark Ruffalo-arcú, CGI okos Hulk. Vagy az időutazás miatt megduplázódott Amerika kapitányok bunyója, esetleg a gigantikus csatajelenet a fináléban... De nem! A Végjáték legdrágább jelenetében egy fia CGI sem volt!

V I G Y Á Z A T,  S P O I L E R V E S Z É L Y ! ! !

 

 

 

 

Mi szóltunk előre!

 

 

 

 

Szóval a legdrágább Végjáték-jelenet, amiben ráadásul CGI sem volt, az bizony Tony Stark, azaz Vasember filmvégi temetése volt a vízparton! Hiszen ugye ott szomorkodott fekete gyászruhában minden egyes szuperhős az összes eddigi Marvel-filmből, Pókembertől Star-Lordig (már aki még él ugye, mivel Fekete Özvegyet és Víziót nem lehetett visszahozni), így aztán nem kevés hollywoodi sztárt kellett odacsődíteni egy közös forgatási napra. Mindezt kilogisztikázni, pláne, ha valamelyik színész extra gázsit is kért aznapra, mert épp más dolga is lett volna, bizony nem két fillér! A Russo-testvérek pont emiatt viccelődtek azzal, hogy ez nemcsak a Marvel-filmek legdrágább jelenete volt, hanem az egyetemes mozgókép-történeté is, mert még a Kleopátrában sem kellett ennyi pénzt kifizetni egyetlen forgatási napért a stábnak, mint nekik, pedig az a film tele volt az Elizabeth Taylor-kaliberű sztárok mellett statisztákkal is. (via Uproxx)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu