Stallone a koronavírussal és a maszkviseléssel viccelődött – megorroltak rá a rajongói

Ártatlan mémnek indult, a vége az lett, hogy Rambo maga a gonosz!

Az egész azzal kezdődött, hogy a közösségi médiában 74 évesen is igencsak aktív hollywoodi akciósztár, Sylvester Stallone megosztott a Twitterén és az Instagramján is egy jópofának gondolt mémet. A képen ő volt látható az 1982-es Rambo mozifilm dús hajkoronájú vietnámi veteránjaként, valamint az idén áprilisban elhunyt Brian Dennehy, aki kötekedő Will Teasle seriffként ripakodik rá Rambóra: „Where is the mask, son?” (vagyis: „Hol a maszkod, fiacskám?”). Stallone a kommentárjában kifejtette, hogy ezzel a kis mókával arra utalt, hogy egy mostanság leforgatott Rambóban alighanem ez lenne az első mondata a hivatalos szerveknek egy amerikai kisvárosban felbukkanó, huligánkinézetű idegenhez.

A Rambo-rajongók azonban nem tartották annyira viccesnek ezt a mémet, mivel az Egyesült Államok a világ egyik leginkább koronavírus-sújtotta térsége. Az amerikai áldozatok száma a hivatalos adatok szerint is meghaladta a 140 ezret (ráadásul maguk az egészségügyi hatóságok ismerték be, hogy a valós szám ennél sokkal nagyobb lehet). Stallone követői így kommentálták a sztár rosszul elsült viccét:

– Ez esetben Rambo rosszul tudja.
– Rambo ezzel rosszfiúvá vált.
– Szóval [Stallone] azt hiszi, Ő MAGA Rambo? Csalódtam.

Mások persze nem fogalmaztak meg ennyire radikális véleményt, inkább csak posztoltak pár Rambo-mintás maszkot. Például ezt:

Stallone a kínos maszkos fiaskó óta csak egyetlen új posztot tett ki a Twitterére és az Instagramjára: egy olyan képpárt, amin ő is és országos cimborája, Arnold Schwarzenegger is magányosan bringáznak, felhívva a figyelmet arra, hogy még ezekben a vészterhes, koronavírusos időkben is őrizzük meg egészségünket, fittségünket! (via The Independent)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Myself and the BIG MAN are still rolling along staying strong! Best to everyone in these hard times and ALWAYS KEEP PUNCHING! !!!!!!!!!!@schwarzenegger

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,