Stallone jól kezdi az évet: mégis leforgatná az Expendables 4-et

Korábban pont ő jelentette ki, hogy nem csinál több részt, mert összeveszett a producerrel.

Tavaly tavasszal úgy tűnt, annyi az Expendables franchise-nak: Sylvester Stallone oylan csúnyán összeveszett a Nu Image és a Millennium főnökével, Avi Lernerrel, hogy elváltak az útjaik, ezt követően pedig Schwarzenegger is azt mondta, hogy a régi cimborája nélkül ő sem adja a nevét egy újabb Feláldozhatók-filmhez, pláne, hogy a 3. rész szerinte már nem is volt jó.

Avi Lerner már tavaly augusztusban le akarta forgatni az alapemberek nélküli Expendables 4-et,  ebből azonban végül nem lett semmi. A napokban viszont Stallone az Instagram oldalán osztott meg egy rejtélyes üzenetet, amiből sokan máris arra következtettek: mégiscsak visszatérne az akciósztárok öregfiúk-válogatottjához.

Mikor már azt hitted, biztonságos odakinn... Visszatértek!

Just when you thought it was safe to go outside…They’re coming back!

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a bejegyzésre azonnal mocorogni kezdtek a Stallone-rajongók, akik máris azt találgatják, visszatér-e a negyedik részben Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li, és Terry Crews, valamint hogy tényleg Hulk Hogan (vagy Van Damme gonosz ikertestvére) lesz-e az új főgonosz, ahogy azt évekkel ezelőtt pletykálták? Akárhogy is lesz, 2019-nél hamarabb nemigen fogjuk látni a végeredményt, hiszen idén Stallone még biztosan a novemberben mozikba kerülő Creed 2-vel lesz elfoglalva. (via Geektyrant)