Stallone képtelen elszakadni Rockytól

A 71 éves akciósztár írja és rendezi a Creed 2-t, amiben állítólag Dolph Lundgren is visszatér.

Gyerekkorunk kedvenc akciósztárja, a 71 évesen is kirobbanó formában lévő Sylvester Stallone az Instagram oldalán közölte: újra ringbe száll producerként és rendezőként, és ő vezényli le a Creed - Apollo fia című bokszfilmje második részét.

Természetesen Stallone maga is szerepelni fog a filmben, mint a jó öreg Rocky Balboa, aki ezúttal is Apollo Creed fiát, Hollywood Donnie-t, azaz Adonis Creedet menedzseli edzőként. Sőt, a forgatókönyvet is Sly írta: a sztori állítólag az 1985-ös Rocky 4 eseményeit eleveníti majd fel, egészen pontosan azt a szomorú momentumot, amikor a szovjetek büszkesége, Ivan Drago megölte Apollót. Állítólag ez azt is jelenti, hogy Stallone régi harcostársát, a Dragót alakító Dolph Lundgrent is beveszi majd a buliba!

A Creedet egyébként 2015-ben nagyon jól fogadták a nézők és a kritikusok is, így nem csoda, hogy folytatás készül hozzá. Mindössze 35 millió dollárba került, 173 milliós bevételt generált, Stallone pedig Golden Globe-ot kapott az öreg Rocky szerepéért, de a címszereplő Adonis Creedet alakító Michael B. Jordan is kapott egy rakás díjat. (via Looper)