Súlyos állapotban Johnny Depp

Saját bevallása szerint válása után nagyon mélyre került A Karib-tenger kalózai filmek sztárja.

A Rolling Stone magazinnak adott interjúban a színész feltárta, hogy anyagi nehézségei mellett depresszióval is küzd. 

„Olyan mélyre kerültem, amit csak el tudtam képzelni.

A következő lépcső már az volt, hogy azt mondtam magamnak, hamarosan megérkezem valahova nyitott szemmel, de már csukott szemmel fogok távozni. Egyszerűen nem tudtam elviselni a mindennapos fájdalmat” – mondta Depp.

Forrás: John Phillips / Getty Images

 

A sztár 2015 februárjában kötött házasságot Amber Heard színésznővel, akivel közös filmjük, a 2011-es Rumnapló forgatása során jöttek össze. Heard 2016-ban, mindössze 15 havi házasság után adta be a válókeresetet Depp ellen, családon belüli erőszakra hivatkozva (amit a színész tagadott). A válást 2017 januárjában mondták ki, a színésznő egy megállapodás keretében 7 millió dollár „bánatpénzt” kapott a sztártól (amit egyébként azonnal fel is ajánlott jótékony célra), de Deppet anyagilag nem ez vágta a földhöz, hanem hogy rögtön ezután egykori menedzsereivel is anyagi vitába keveredett.

Johnny Depp és Amber Heard 2016-ban, még szakításuk előtt. Forrás: John Shearer / WireImage / Getty Images

 

A színész azt állítja, ez utóbbi során csaknem a teljes vagyona oda lett. A válás és az anyagi csőd okozta trauma miatt pedig nagyon mélyre került, amit alkohollal próbált kikúrálni.

„Már kora reggel vodkába áztattam magam, aztán könnyekkel a szememben írni kezdtem,

de lassan már a lapokat sem láttam a könnyeimtől” – ecsetelte a sztár. „Naplóírás közben végig azon gondolkoztam, mit tettem, hogy ezt érdemeltem. Mindig megpróbáltam kedves lenni mindenkivel. Az igazság is mindig nagyon fontos volt a számomra. Aztán mégis ez történt” – tette hozzá.

Johnny Depp Joe Perryvel a napokban egy londoni koncerten. Forrás: Brian Rasic / WireImage / Getty Images

 

Johnny Depp az ivással és naplóírással párhuzamosan, lehet mondani, hogy a munkába menekült. Egyre többet lép fel Alice Cooperrel és Joe Perryvel közös együttesével, a The Hollywood Vampiresszel, és persze a filmezésnek sem fordított hátat. Következő filmjét, a Legendás állatok – Grindelwald bűntetteit november 15-én mutatják be a magyar mozik. Ahogy arról korábban mi is írtunk, a rajongók – Amber Heard bántalmazási vádjai miatt – hevesen tiltakoztak a sztár szerepeltetése ellen, de mind David Yates rendező, mind az író, J.K. Rowling védelmébe vette Deppet.


(via NME, Independent)