Sylvester Stallonét újabb nő vádolja szexuális zaklatással

A sztár áldozata még tavaly novemberben fordult a Santa Monica-i rendőrséghez egy kilencvenes években történt inzultust illetően – most hivatalosan is panaszt tett, így a Los Angeles-i Kerületi Ügyészség vizsgálja visszamenően az ügyet.

A színész ügyvédje még novemberben reagált a vádakra: akkor azt állította, Stallonének valóban volt egy rövid, kevesebb mint egy hétig tartó viszonya az illetővel, mialatt 1987-ben Izraelben forgatott – a szexuális zaklatás tényét ugyanakkor határozottan visszautasítja. Marty Singer jogász most újra megerősítette, hogy ez az álláspontjuk.

„Nincs semmi takargatnivalónk. Ha ugyanarról a nőről van szó, akkor kategorikusan tagadjuk a vádjait.

Két tanúnk is van, aki mindezt alátámasztaná. Egy nő ráadásul azt is megerősítette, hogy megkérték arra, hazudjon az ügyfelemet megvádoló személy érdekében” – mondta el Singer.

Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

Stallone másik ügyvédje, Blair Berk tartja a kapcsolatot a nyomozó hatóságokkal, és most ugyan nem volt elérhető, de korábban azt állította, amennyiben arról a nőről van szó, akire gondolnak, a sztár hivatalos panaszt fog benyújtani ellene a rendőrségen.

Sylvester Stallonénak nem ez az egyetlen szexuális zaklatási ügye:

múlt év novemberében a Daily Mail robbantotta a bombát, hogy a sztár még 1986-ban egy Las Vegas-i szállodában szexuális aktust létesített egy 16 éves rajongójával, akit később arra kényszerített, hogy orálisan elégítse ki a testőrét. A lány a rendőrséghez fordult (az erről szóló hivatalos jelentést ásta elő a Daily Mail), de később nem indított eljárást a színész ellen, aki szóvivőjén keresztül „nevetségesnek és teljesen hazugnak” nevezte a történetet.


(via Deadline)