Szörnyen vicces lett a Zombieland 2 új előzetese!

10 éve került mozikba az első rész, de Woody Harrelsonon, Jesse Eisenbergen és Emma Stone-on nem fog az idő!

2009-ben mutatták be a Zombieland című horror-vígjátékot Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin és Emma Stone főszereplésével. Azóta sem értik a zombitrancsírozásért rajongó geekek, miért kellett 10 évet várni a második részre, mikor manapság már minden közepesen sikeres blockbuster folytatást kap 1-2 éven belül. Ezen lamentálni persze most már nincs sok értelme, a Zombieland 2 Zombieland: Double Tap címmel kerül mozikba október 18-án, és már egy ütős előzetes is kijött hozzá!

Figyelem! Az alábbi videó egyelőre még nem kapott hivatalos korhatár-besorolást, viszont a nyugalom megzavarására kifejezetten alkalmas, erőszakos, véres és suttyó jeleneteket tartalmaz, ezért megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk! 

Vadállat, nem? És az a legjobb az egészben, hogy igazából semmi sem változott 2009 óta: Woody Harrelson ugyanolyan eszelős coolsággal aprítja a zombikat, Jesse Eisenberg ugyanaz a büngyürhajú nyüzüge maradt, aki volt, Emma Stone továbbra is hűvös, szép és cinikus – egyedül Abigail Breslinen látszik egyértelműen, hogy bizony eltelt egy évtized, és már nem 13 éves kislány. A sztori ezúttal is olyan őrült, mint volt: a zombiinvázió elől menekülő hőseink eljutnak Washingtonba, és ha már ott járnak, bulizgatnak egy kicsit a Fehér Házban két élőholtverés között. A gyagyás családként funkcionáló túlélőcsapat azonban társaságot kap: feltűnik a színen többek között egy butácska szöszi (Zoey Deutch), egy harcias amazon (Rosario Dawson) és egy Woody Harrelson-hasonmás, bunkó cowboy (Luke Wilson), akik alaposan összekuszálják a szálakat!

A filmet ezúttal is az első rész atyja, Ruben Fleischer rendezte, a forgatókönyvet pedig most is a Rhett ReesePaul Wernick-páros írta (ők az előző Zombieland óta a Deadpool 1-2-n dolgoztak), kiegészülve az Expendables-trilógia egyik írójával, Dave Callahammel. (via Geektyrant)