Tarantino egyik kedvenc színészének ittas vezetés miatt kell ülnie

Michael Madsent, a Kutyaszorítóban, a Kill Bill 2., az Aljas nyolcas és a Volt egyszer egy… Hollywood sztárját négy nap börtönre ítélték.

Madsent még márciusban tartóztatták le ittas vezetésért, miután SUV-jával nekihajtott egy oszlopnak Malibu utcáin. Az incidensben ugyan senki sem sérült meg, de mivel a színésznek tíz éven belül volt már egy hasonló ügye, perre vitték a dolgot.

A csütörtöki tárgyaláson Madsen nem vitatta bűnösségét, így négy nap börtönbüntetésre ítélték, amit egy Los Angeles megyei börtönben kell letöltenie. Ezenkívül öt év próbaidőt is kapott, de mivel csak vétséget követett el, ez inkább csak formalitás, hiszen nem kell majd rendszeresen bejelentkeznie egy pártfogó felügyelőnél – a börtönbüntetés azonban ettől függetlenül minden bizonnyal eléggé megrázhatta.

Madsen a Kill Bill 2-ben. Forrás: Best Hollywood

 

A sztár a jelek szerint egyelőre mégsem esett kétségbe, mivel ügyvédjén keresztül azt nyilatkozta, hogy a per során nem részesült különleges bánásmódban, és hogy áll elébe a büntetésnek. Még Madsen letartóztatása után egy hónappal egyébként a jogász azt mondta a történtekkel kapcsolatban, hogy védence épp „egzisztencialista válságon” megy keresztül.

„Őszintén szólva nagyon stresszes, ha az ember híres sztár. Meg kell küzdened a ténnyel, hogy az ismertség és a pénz még nem feltétlenül hozza el számodra a boldogságot,

és ez nagyon komoly egzisztencialista kihívások elé állítja az embert, aki mindezt gyakran öngyógyítással próbálja leküzdeni” – fogalmazott akkor Perry C. Wander ügyvéd, csodálatos szóvirágokkal és eufemizmussal kerülve meg a szomorú igazság bevallását.


(via The Wrap)