Tarantino elmondta, hogy alakul a Volt egyszer egy… Hollywood főhősének sorsa a film után

Bárcsak készülne egy külön alkotás arról is!

A Volt egyszer egy… Hollywood végén azt láthatjuk, hogy (SPOILER!) a tévés westernsztár Rick Dalton úgy mentette meg hanyatló karrierjét, hogy elment Olaszországba spagettiwesterneket forgatni, ahonnan szakmai sikerekkel és egy olasz feleséggel tért vissza (sajnos pénzzel nem, ezért is kell megválnia jobbkezétől, Clifftől).

A filmet rendező Quentin Tarantino most egy podcastben elmondta, mi lesz Daltonnal, miután (SPOILER!) barátjával együtt megakadályozta Sharon Tate és barátai meggyilkolását. „Nos, több irányba is továbbmehet a pályája, attól függően, kit veszünk alapul hozzá: George Maharist vagy Ty Hardint (erről a két, valóban létező színészről mintázta a direktor a figurát – a szerk.). Szerintem amúgy Rick sorsa valahogy a kettő kombinációja lenne” – mondta QT.

Forrás: InterCom

 

„A legnagyobb esély egyébként arra van, hogy a hetvenes években még elér mérsékelt sikereket. Sok akkori színésszel, akik az ötvenes-hatvanas évek macsó tévésztárjainak számítottak, ezután az történt, hogy

a hetvenes évek végén, a nyolcvanas évek elején ismét felbukkantak néhány sorozatban, de már csak mint öregedő zsaruk: ők voltak azok a mellékszereplők,

akik a főhősök főnökeként elküldték a fiatalabb rendőröket a küldetésükre” – tette hozzá a rendező.

Az egyik színész, akiről Tarantino Rick Dalton mintázta, George Maharis egyébként a hetvenes-nyolcvanas években még több ismertebb szériában (Mission: Impossible, Kojak, Gyilkos sorok stb.) vendégszerepelt, 1973-ban teljesen meztelenül pózolt a Playgirlnek (!), és még pár nagyjátékfilmben is játszott – az utolsót, egy Drew Barrymore főszereplésével készült Lélekvesztő című romantikus pszichothrillert 1993-ban mutatták be. Ty Hardin kollégájához hasonlóan szintén feltűnt még pár sorozatban és filmben, de jóval kevesebben, mint Maharis. Magánélete azonban mozgalmasabban alakult: nyolc feleségétől összesen tíz gyermeke született.


(via Independent)