Tarantino öt színészt kivágott új filmjéből

A Volt egyszer egy Hollywood még így is 159 perces lesz az IMDb szerint.

Quentin Tarantino szerencsére nagyjából tartja a mértéket, (vö: Bosszúállók: Végjáték), és megkurtította filmjét, aminek számos jelenetét és szám szerint öt színészét kivágta. Ezt a cannes-i premieren szúrták ki az újságírók, akik nem láttak a filmben olyan színészeket, akiknek szereplését korábban már megerősítették az alkotók.

James Marsden

A vágószoba padlóján maradtak a Westworld sorozat sztárja, James Marsden, James Remar, valamint Tim Roth, Danny Strong és Michael Madsen jelenetei. Ennek ellenére az IMDb-n a színészek nevei alatt még mindig ott virít a Volt egyszer egy Hollywood.

James Remar

 

A film egyébként óriási ovációt és tapsot kapott a premieren a Cannes-i Filmfesztiválon, és a filmkritikusok is odáig voltak érte.

Tim Roth

 

A Volt egyszer egy Hollywood 1969-ben játszódik Los Angelesben – abban az időszakban, amikor Charles Manson szektavezér bandája meggyilkolta Roman Polanski feleségét, Sharon Tate (Margot Robbie) színésznőt. A másik szálon egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában.


A film magyarországi premierje augusztus 8-án lesz.

via Independent

Címlapkép: Samir Hussein/WireImage