Tarantino több színészt kivágott új filmjéből - egyikük Burt Reynoldsot alakította volna

A Westworld sztárja, James Marsden sem lesz benne az idei év legjobban várt filmjében.

Collider magazin megtudta, hogy Quentin Tarantino néhány ismert színész jelenetét is kivágta a Volt egyszer egy... Hollywoodból. Nem lesz benne többek között Danny Strong, sőt a rendező országos cimborája, Tim Roth sem, aki azért elég sok Tarantino-filmben szerepelt korábban.

Ráadásul most kiderült, hogy a vágóasztalon végezte az a jelenet is, amiben a Westworld tévésorozat sztárja, James Marsden szerepelt. Marsden a '60-as évekbeli, fiatal Burt Reynoldsot alakította volna, ugyanúgy, ahogy Mike Moh a fiatal Bruce Lee-t, Damian Lewis pedig a fiatal Steve McQueent (az utóbbi két szereplő elvileg benne lesz a film végső változatában is).

Érdekesség, hogy a Volt egyszer egy... Hollywoodban maga Burt Reynolds is benne lett volna: eredetileg a tavaly elhunyt sztár alakította volna az öreg ranchtulajdonos George Spahnt (az ő birtokán tanyázott Charles Manson a hippi barátaival, mielőtt elindultak volna megölni Sharon Tate-et). Ezt a szerepet végül Bruce Dern kapta meg, akit Tarantino előző filmjében, az Aljas nyolcasban is láthattunk korábban. Azt most még nem tudni, Marsden miért került ki a Volt egyszer...-ből, azt viszont igen, hogy a filmet augusztus 15-tól vetítik a magyar mozik az InterCom forgalmazásában. (via IndieWire.com)