Tarantino Tom Cruise-t akarja a Charles Mansonos filmjébe

Lehet, hogy így fog kinézni a szereposztás: Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie és természetesen Samuel L. Jackson. Elég menő lenne.

Ha Quentin Tarantino végre rászánja magát, hogy a temérdek elhintett filmötletéből valamelyiket tényleg meg is valósítsa, akkor az már-már szenzációszámba megy, és elég nagy figyelem övezi. A mostani különösen érdekes: a rendező összes filmjét a Miramax gyártotta, azaz Harvey Weinstein producerként az egész életműben aktívan közreműködött. A zaklatási botrány kirobbanása után Tarantino rögtön otthagyta a stúdiót, hogy egy másik cégnél készítse el új filmjét.

A korábbi híresztelések arról szóltak, hogy Charles Manson és kompániája állnak az 1969-ben játszódó film középpontjában, mostanra viszont csak annyi biztos, hogy ugyan a hírhedt tömeggyilkos is benne lesz, de általánosságban '69-ről fog szólni. A lehetséges szereplők listája elég impozáns: Margot Robbie, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, természetesen Samuel L. Jackson - de a legújabb értesülések szerint a rendező Tom Cruise-t is megkereste.

Jelenleg három nagy stúdió verseng Tarantino kegyeiért: a Warner Bros, a Sony és a Paramount. (via Empire)