Tarantino új filmjéhez újabb nagyágyúk csatlakoztak

Négy veterán, köztük két igazi legenda szerződött le a Once Upon a Time in Hollywoodra Brad Pitt és Leonardo DiCaprio mellé.

Mint arról korábban már írtunk, a Manson-gyilkosság és Hollywood összefonódásáról szóló, 1969-ben játszódó filmben DiCaprio és Pitt játsszák a két főszerepet, Margot Robbie pedig Sharon Tate-et, Charles Manson áldozatát. Hozzájuk csatlakozott most Burt Reynolds, Kurt Russell, Michael Madsen és Tim Roth.

Russell és Roth az Aljas nyolcasban, a háttérben Jennifer Jason Leigh. Forrás: Fórum Hungary

 

Russell korábban az Aljas nyolcas és a Grindhouse – Halálbiztos című QT-filmekben szerepelt, ahogy Madsen és Roth is régi Tarantino-veteránoknak számítanak, az Aljas nyolcas, a Kill Bill és a Kutyaszorítóban, illetve az Aljas nyolcas, a Ponyvaregény és a Kutyaszorítóban miatt.

Michael Madsen a Kill Bill 2-ben. Forrás: port

 

Az ő szerepük a filmben még nem derült ki, de azt már tudni, hogy Burt Reynolds George Spahnt fogja alakítani: azt a férfit, aki bérbe adta a farmját Mansonnak és bandájának – a Spahn tulajdonában álló ranch fontos bázisa volt a Manson családnak nevezett gyilkos szektának, mielőtt a tagok elindultak volna megölni Sharon Tate-et.

DiCaprio és Tarantino a Once Upon a Time in Hollywood cinemaconos prezentációján. Forrás: Isaac Brekken/Getty Images for CinemaCon

 

A korábbiakhoz képest a cselekmény részletei is körvonalazódni kezdtek: DiCaprio egy egykori westernfilmes tévésztárt alakít, aki Tate szomszédjában lakik, Pitt pedig a tévésztár régi haverját, egyben dublőrét hozza. A 100 millió dolláros költségvetésből készülő filmet az amerikai mozik 2019. augusztus 9-én, Sharon Tate meggyilkolásának ötvenedik évfordulóján mutatják be. Mivel korábban volt már róla szó, hogy Tom Cruise is benne lesz a projektben, nem kizárt, hogy hamarosan újabb sztárcsatlakozót jelentenek be hivatalosan is.


(via Consequence of Sound)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu