Tarantino új filmjének konkurenciája akadt

Még egy idei alkotás, ami a Charles Manson által elkövetett gyilkosságokról szól. Nézd meg az előzetest!

Ahogy arról korábban már sokszor írtunk, idén nyáron mutatják be Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot, amelynek a hátterét a Manson szekta által Sharon Tate és barátai sérelmére elkövetett borzalmas mészárlás szolgáltatja. Tarantinónál Damon Herriman formálja meg az őrült szektavezért – érdekesség, hogy a színész a Mindhunter című sorozatban is Mansont játssza majd az egyik idei epizódban.

Herrimanen kívül egy Ben Mellish nevű színész is a gonosztevő bőrébe bújik a The Haunting of Sharon Tate című horrorfilmben, amelyben Tate-et Hilary Duff alakítja, és amit április 5-én mutatnak be az amerikai mozik. Herrimanhez és Mellish-hez csatlakozik most harmadikként Matt Smith (Womb – Méh, Doctor Who, The Crown), aki egy Charlie Says című filmben játssza Charles Mansont.

A Volt egyszer egy Hollywoodhoz hasonlóan a Charlie Saysnek sem Manson áll a középpontjában: ez a mű azokra a lányokra koncentrál, akik a férfi szektájának tagjaként gyilkoltak, és a börtönben ülve vallanak egy emberjogi aktivistának/kriminológushallgatónak, aki arra kíváncsi, hogy a nők vajon tettestársak, vagy ők maguk is a szektavezér áldozatai.

Az amerikai mozikban május 17-én bemutatandó filmet Mary Harron (Én lőttem le Andy Warholt, Amerikai pszichó) rendezte, és Matt Smith-en kívül olyan színészek szerepelnek benne, mint Hannah Murray a Trónok harcából, Suki Waterhouse (A lázadó, Pokémon – Pikachu, a detektív), Merritt Wever a The Walking Deadből vagy Chace Crawford (Gossip Girl – A pletykafészek).


(via Uproxx, DigitalSpy)