Tényleg a Skywalker kora a legrosszabb Star Wars-film a Holiday Special óta?

Podcastben veséztük ki az elmúlt 42 év Csillagok háborúja-filmjeit, plusz a közönségkedvenc The Mandalorian sorozatot.

Idei utolsó adásához érkezett a Port.hu mozifilmes-tévésorozatos podcastje, a PORTcast! Túléltük a bejglimámoros karácsonyt, most pedig, hogy már minden hardcore rajongó megnézte minimum kétszer a Skywalker korát és mindenki elolvasott minden cikket a The Mandalorian tévésorozatról, végre spoileresen átbeszélhetjük 42 év mozgóképes Csillagok háborúja-termését, mielőtt mindenki elindulna a szilveszteri buliba.

A PORTcast maratoni Star Wars-különkiadásában Lakatos István, a Port.hu Skywalker kora-kutyázója és Szűcs Gyula, a Port.hu Utolsó Jedik-utálója vívott izgalmas szellemi fénykardpárbajt Muchichka Lászlóval és Zsótér Indi Dániellel, a Roboraptor blog Han Solo–Csubakka párosával, akik nemrég indították el legújabb geek YouTube-csatornájukat ManCave (avagy: FickóKuckó!!!) címmel.

Vigyázat, az adás kicsit spoileres, csak az hallgassa meg, aki már látta mind a 9+2 Star Wars-filmet plusz a Mandalorian tévésorozatot!

Jó, jó, de mi az a podcast és miért kéne hallgatnom?

A podcast a XXI. század közösségi rádiója. Amihez ráadásul ma már nem is kell fix időpontokban a duruzsoló készülék mellé ülnünk (mint régen, mikor még magnóval akartuk felvenni a külföldi slágereket a Poptarisznyából), hiszen az adás nem az éterbe, hanem a netre kerül ki. Onnan pedig később bármikor, bármennyiszer visszahallgatható, akár a laptopunkon vagy az okostelefonunkon is. Nincs több unalmas vonatút, repülni fog az idő kocogás és mosogatás közben! Ja és most már fenn vagyunk Audiomacken, iTunes-on, az Anchor.FM-en, és hamarosan a Spotify-on is hasítani fogunk!

Kihagytad az eddigi adásainkat? Az alábbi linkeken bepótolhatod!

  1. Mi a Trónok harca népszerűségének titka?
  2. A Bosszúállók: Végjáték és a többi 21 Marvel-film
  3. 20 éves a Baljós árnyak, 75 éves lett George Lucas!
  4. 40 éves a Nyolcadik utas: a Halál
  5. Batman 80, Tim Burton Denevérembere 30 éves!
  6. Kivesézzük a Stranger Things 3. évadát!
  7. Sorozatmustra, avagy: van-e élet a Trónok harca után?
  8. Miért ilyen népszerű A remény rabjai és a Halálsoron? Mindenki Stephen King-rajongó lenne?
  9. Miért nem olyan jó mindegyik Halálosztó-film, mint a Terminator 2?