Titokban már forog az új James Bond film – nem is akárhol!

A forgatókönyv ugyan még nincs kész, de félnek, hogy a későbbiekben nem áll rendelkezésre az a különleges helyszín, ahol megkezdték a munkát.

A jelek szerint végre révbe ért a kalandos sorsú kémfilm, hiszen az első csapót már elcsattintották. Kész szappanopera volt egyébként, mire eljutottak idáig, hiszen először a főszerepet játszó Daniel Craig bizonytalankodott, hogy akar-e még egyszer (és ezúttal tényleg utoljára) Bondot játszani, majd nehezen találtak rendezőt a projekthez.

Miután azonban végre Danny Boyle és alkotótársa, John Hodge forgatókönyvíró elkezdtek dolgozni a produkción, kreatív nézetkülönbségek miatt menesztették őket – így nulláról kellett kezdeni az egész munkát. Végül a franchise állandó íróinak számító Neal Purvis és Robert Wade írták újra a scriptet, amin az utolsó simításokat jelenleg is végzi Scott Z. Burns (A Bourne-ultimátum).

Daniel Craig a 007 Spectre – A Fantom visszatérben. Forrás: Fórum Hungary

 

Egy rajongói oldal és a The Daily Mail most úgy értesült: annak ellenére, hogy még nincs kész a végleges forgatókönyv, az új rendező, Cary Joji Fukunaga (True Detective) és Daniel Craig a napokban titokban Norvégiába utaztak, ahol megkezdték az egyik kulcsjelenet forgatását. A szóban forgó képsort ugyanis egy befagyott tavon képzelték el, és félő, hogy a közelgő jó idő miatt hamarosan olvadni kezd a jég.

Remélhetőleg Craighez minél előbb csatlakoznak kollégái (a főgonoszt alakító Rami Malek, Billy Magnussen, illetve a visszatérő Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw), és megkezdődik a forgatás a véglegesített forgatókönyv alapján is, hogy a várva várt folytatás 2020. április 8-án végre mozikba kerülhessen. A tervek szerint pedig a készítők április 1-jén tartanak egy nagyszabású sajtótájékoztatót, ahol minden kiderül az ezek szerint már javában készülő filmről.


(via Movieweb)