Több mint húsz év után újra összeforrt Sarah Michelle Gellar és Selma Blair ajka

A két színésznő az MTV Movie & TV Awards Greatest of All Time különkiadása kedvéért rekonstruálta a Kegyetlen játékok híres csókjelenetét – egy zseniális csavarral a végén.

Idén nyáron a koronavírus miatt elmaradt az MTV Movie & TV Awards díjátadó gála, de a zenei csatorna azért ebben az évben sem hagyta a filmvilág legkedveltebb tehetségeit elismerések nélkül – ezúttal ráadásul 2020 helyett az elmúlt negyven év terméséből válogatva osztottak ki különdíjakat a rajongók szavazatai alapján.


A Greatest of All Time különkiadásra december 6-án került sor, Vanessa Hudgens műsorvezetésével. Díjazták többek közt (természetesen nézőközönség nélkül, virtuálisan) az elmúlt negyven év legjobb táncosát (Kevin Bacon a Gumilábból), legnagyobb komikusát (Kevin Hart), legdinamikusabb párosát (Adam Sandler és Drew Barrymore egy sor közös filmből) és az augusztusban tragikusan fiatalon elhunyt Chadwick Bosemant (a legnagyobb hős). A díjazottak teljes listája ezen a linken tekinthető meg.

Az MTV Movie & TV Awards hagyományos kiadása híres arról, hogy nem a szokásos kategóriákkal dolgozik, így évről évre díjazzák a legjobb csókjelenetet is. Az elmúlt negyven év legjobb csókjelenete díjat pedig a Kegyetlen játékok című Veszedelmes viszonyok újragondolás két színésznőjének, Sarah Michelle Gellarnek és Selma Blairnek ítélték, akik korábban 2000-ben kaptak trófeát ezért az izgalmas filmtörténeti pillanatért.


A díjátadóra ezúttal online bejelentkező sztárok pedig rekonstruálták is a csodás momentumot, méghozzá egy igazán 2020-hoz illő, zseniális csavarral a végén. A képsort az MTV szerencsére kirakta a gála hivatalos Twitter oldalára, de az MTV Hungary műsorán december 13-án, 20:30-tól, illetve aznap éjféltől és december 14-én 15:40-től jobb minőségben és magyar felirattal is megnézhetjük.


(via MovieWeb, Deadline, Red Lemon Media)