Több mint húsz év után végre bocsánatot kért a színésznő a Harcosok klubja miatt

Rosie O’Donnell 1999 októberében saját talkshow-jában spoilerezte el a kultfilm végét. Most egy interjúban azt is elárulta, évekig fogalma sem volt róla, mit tett.

Korábban külön cikkben is beszámoltunk a színészből lett műsorvezető gonosztettéről, aki azért hozta szóba a filmet az egyik monológjában, mert látta egy elővetítésen, és nem tetszett neki. Amellett viszont, hogy megpróbálta lebeszélni róla a közönségét (több millió emberről van szó), azt is sikerült elárulnia, hogy végződik a film.

Most a SiriusXM nevű rádiócsatorna egyik műsorában, a The Jess Cagle Show-ban végre megkérdezték O’Donnellt, hogy miért csinálta ezt. „Azért beszéltem róla, mert akkor jött ki a Hatodik érzék is, és úgy éreztem, annak van értelme, de a Harcosok klubja végének semmi értelme nincs, és nagyon idegesített” – mondta a sztár.


Érdekes módon azonban a színésznő évekig tudatában sem volt annak, hogy mit tett. „Három vagy négy évig senki nem mondott nekem semmit erről. Aztán Courtney Love szintén a műsoromban azt mondta: »te jó ég, Ed Norton és Brad Pitt annyira dühösek rád amiatt, amit tettél.«

Nekem meg közben fogalmam sem volt róla, mit is csináltam”

– árulta el.

„Azóta persze az emberek az interneten rendszeresen megkérdezik, hogy miért csináltam, és az a válaszom, hogy

nem az volt a célom, hogy bántsam őket. Egyszerűen csak elmondtam az érzéseimet a filmmel kapcsolatban. (…) De most már tudom, hogy tönkretettem azoknak az embereknek a munkáját, akik olyan keményen dolgoztak rajta,

és hogy sokkal körültekintőbben kellett volna fogalmaznom. Talán az lett volna a legjobb, ha szóba sem hozom az egészet” – mondta Rosie O’Donnell.


(via The Hollywood Reporter)