Tom Cruise hihetetlenül látványos motoros akciójelenetet vett fel a Mission: Impossible 7-hez – VIDEÓ!

2 millió fontba került felépíteni Angliában azt a gigantikus rámpát, amiről az 58 éves sztár egy karcolás nélkül leugratott!

Tom Cruise lassan 60 éves(!!!) lesz, de megint nem bízta kaszkadőrre a Nagy-Britanniában gőzerővel készülő Mission: Impossible 7 egyik fontos jelenetét, és ő maga pattant motorra, hogy végigszáguldjon egy gigantikus rámpán, a végén a levegőbe ugratva a járgányával. A kunsztról számos fotó felkerült a netre:

Sőt, készült videó is róla!

A mutatvány egyáltalán nem volt veszélytelen, mivel korábban valószínűleg pont ugyanennek a jelenetnek a felvételén gyulladt ki a rámpáról a levegőbe repülő kaszkadőr motorja (a hőségtől máshogy tapadtak a kerekek, a jármű nem az eredetileg tervezett helyen landolt, és egy szikra begyújtotta a kaszkadőr esését felfogó párnát, ami akkora füsttel kezdett égni, hogy nemcsak a forgatás állt le, de a szomszédos repülőtér is). A látványos akciójelenet felvételhez használt rámpának a megépítése nem kevesebb, mint 2 millió angol fontba (ez 779 millió forint!) került, így jelenleg a Mission: Impossible 7 minden idők legdrágább Nagy-Britanniában készülő mozifilmje. A Paramount Pictures 2021 novemberében küldené mozikba a kész produkciót, a Mission: Impossible 8-at pedig egy évre rá, 2022 őszén. (via NME)