Tom Cruise megsérült a Mission Impossible 6 forgatásán

Egyik emeletes házról ugrott volna át a másikra, de kétszer is kikenődött a falon.

Hétfő délelőttre a fél világot bejárta a celebek ügyében mindig igen jól értesült TMZ magazin videója, amin az látható, ahogy Tom Cruise csúnyán elront egy látványosnak szánt ugrást a Mission: Impossible 6 londoni forgatásán.

Forrás: TMZ

 

A videofelvétel vasárnap készült, a bulvárlapok fotóin Cruise mintha kicsit fájlalná a térdét, a kétszer is elrontott ugrás után pedig stábtagok támogatják – ami azért valahol alap, akkor is, ha csak egy karcolás érte. Az mindenesetre nagyon gyanús, hogy a média mennyire éles felvételeket tudott készíteni egy amúgy mindig a legnagyobb titokban zajló filmforgatásról – nem sokkal azután, hogy a Mission: Impossible 6-ot gyártó Skydance Media fiatal és ambiciózus főnöke, David Ellison nagcs csinnadrattával bejelentette:

Tom Cruise eddigi karrierjének leglátványosabb és leghihetetlenebb akciójelenetére készül!

Azt vasárnap este óta sem tudni pontosan, hogy az 55 éves sztár végül tényleg súlyosan megsérült-e a csattanáskor, vagy pont egy olyan jelenetet forgattak, ahol a Mission: Impossible-filmek főhőse, Ethan Hunt a történet szerint is elront egy ugrást. Cruise ugyanis mindig híres volt arról, hogy saját maga csinálja meg szinte az összes veszélyes kaszkadőrjelenetet (nem véletlenül robbantotta fel az internetet akkor is, amikor a Burdzs Kalifa torony tetején mászkált, vagy amikor tényleg ott kapaszkodott egy felszálló Airbus A400M repülőgép oldalán). Így ha a a filmben a karaktere látványosan elront egy ugrást, akkor azt ennyi kaszkadőrködéssel a háta mögött már ő is meg tudja úgy csinálni, hogy a szakértőkön kívül mindenkinek úgy tűnjön: látványosan elrontotta az ugrást.

FRISSÍTÉS!

Akármilyen kemény legény is Tom Cruise, úgy tűnik, ezúttal tényleg megsérült: a Metro és a Sun című brit lapok már arról írnak, hogy a sztár bokatörést szenvedett, és két csontja is megsérült a szerencsétlenül kivitelezett ugrásban.