Tom Cruise örök húszévesként vigyorog a Top Gun 2 trailerében

Pedig idén nyáron már 60 éves lesz! Sajnos a várva várt Top Gun: Maverick egyik kópiáját kilopták Cruise testőrének BMW-jéből, amíg a sztár a Mission: Impossible 7-et forgatta.

Tom Cruise már ezer éve leforgatta a Top Gun: Maverick című blockbusterét (a munkálatokról itt írtunk bővebben anno), és 2020 nyarán be is mutatták volna a filmet, ám a világméretű koronavírus-járvány keresztülhúzta a Paramount stúdió számításait. Így a kultikus Top Gun régóta várt folytatását majd csak idén tavasszal láthatjuk (nálunk május 26-tól vetítik a mozik). Hogy addig is izgulhassunk még egy kicsit, a stúdió a napokban kihozott egy friss előzetest, amiben Tom Cruise úgy vigéckedik a földön és a levegőben, mintha egyetlen perc sem telt volna el az 1986-os első rész óta. Íme a trailer:

Az új részben az amerikai haditengerészet egyik legjobb pilótájaként megismert Pete „Maverick” Mitchell (akit az 59 éves Tom Cruise alakít) 30 év szolgálat után továbbra is bátor tesztpilótaként feszegeti a határokat, és igyekszik kitérni a katonai ranglétrán való előmenetel elől, amely irodista munkára kényszerítené őt, és lerángatná a felhők közül a földre. Ám mikor a Top Gun-program végzőseinek elit csapatát kell felkészítenie egy olyan speciális küldetésre, amilyenhez foghatót addig még egyetlen élő pilóta sem látott, Maverick találkozik a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal (Miles Teller), aki nem más, mint néhai bajtársának és cimborájának, Nick „Goose” Bradshaw hadnagynak a fia.

A bizonytalan jövővel szembenézve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

Forrás: UIP-Duna Film

 

Cikkünk végén egy bulváros érdekességet is megemlítünk: a legfrissebb hírek szerint ellopták a Top Gun: Maverick egy ritka kópiáját, Tom Cruise testőrének BMW-jével együtt. Az eset a birminghami Grand Hotel előtt történt, mialatt a sztár a Mission: Impossible 7-hez forgatott jeleneteket. A BMW állítólag tele volt Tom Cruise „több ezer font értékű tárgyaival”, és bár az autót és a kópiát azóta visszaszerezték, nem tudni, hogy a filmet ezalatt közben lemásolta-e a tolvaj.

(via NME.com)