Tom Hanks elmesélte, milyen volt a koronavírus

A sztár és felesége, Rita Wilson voltak az első hírességek, akik elkapták a járványt. Habár most már túl vannak rajta, kiderült, hogy rosszabb volt az állapotuk annál, amit vidám Instagram bejegyzéseikben írtak.

A színész egy rádióműsorban mesélt valódi hányattatásaikról. Ahogy arról annak idején mi is beszámoltunk, Hanks és felesége Baz Luhrmann Elvis Presley-ről szóló életrajzi filmje miatt épp Ausztráliában volt (az egyelőre leállított produkcióban a sztár fogja játszani az énekes híres-hírhedt menedzserét, „Colonel” Tom Parkert), amikor pozitív lett a koronavírus tesztjük.

Ennek hírét a színész március 12-én osztotta meg az Instagramon, ahol ezt követően pár naponta hírt adott magukról – mindig pozitív üzenetek formájában. Hanks olyasmiket írt például, hogy az a legrosszabb az egészben, hogy Wilson mindig megveri kártyában. A házaspár két hétig volt elkülönítve egy kórházban, és most kiderült, ez az időszak nem volt azért fájdalommentes.

Az egyik mosolygós fotó, amit Hanks a kórházból magukról posztolt. Forrás: Instagram / Tom Hanks

 

Hanks már annak idején is fáradékonyságra és végtagfájdalmakra panaszkodott. Most elmesélte, hogy a karantén ideje alatt megpróbált megcsinálni egy félórás edzést, de 12 perc után abba kellett hagynia. „Amikor elmeséltem egy nővérnek, teljesen hülyének nézett. »Hiszen magának koronavírusa van«, mondta” – mesélte a sztár.

A színész azt is elmondta, hogy a feleségének sokkal rosszabb volt. „Rita nehezebb időszakon ment keresztül, mint én.

Sokkal magasabb láza volt, és elveszítette a szaglását és az ízérzékelését.

Vagy három héten keresztül semmi örömét nem lelte az étkezésben. Ezenkívül annyira szédült, hogy le kellett kúsznia az ágyáról a földre, ha bármit meg akart közelíteni” – számolt be róla Tom Hanks, aki azóta már teljesen felgyógyult, olyannyira, hogy bő egy hete ő volt a Saturday Night Live karantén kiadásának vendégműsorvezetője.


(via Uproxx)