Tom Holland szerint a Pókember következő részében nem lesznek benne az elődei

Pedig jó ideje tartja magát a pletyka, hiszen a korábbi Pókember-filmek több szereplője is visszatér a hálószövő következő kalandjában.

Az MCU filmjei már megpendítették a multiverzum létezését, és a hírek alapján lassacskán ki is építik, pláne, hogy a Disney által felvásárolt Fox Marvel karaktereinek egy része is átszállingózik a Bosszúállók világába (Deadpool átigazolása hivatalos, a többi spoileres). Korábban megerősítették, hogy a Pókember harmadik része jócskán kiveszi a részét az univerzum bővítésében, és a korábbi filmekből viszontlátjuk majd Elektrót (Jamie Foxx), Oktopusz dokit (Alfred Molina), Gwen Stacy-t (Emma Stone) és Mary Jane-t (Kirsten Dunst). Ezek után adná magát, hogy a két korábbi Pókember, Tobey Maguire és Andrew Garfield is visszatérjen, de Tom Holland szerint ez nem fog megtörténni.

Nem, nem jelennek meg a filmben. Hacsak nem titkolták el előlem ezt a hatalmas dolgot, ami, azt hiszem, túl nagy ahhoz, hogy ne jusson el hozzám valahogy. De nem jutott. Amit csinálunk, az az előző Pókemberek folytatása lesz.

 

Persze, ne vegyük készpénznek, amit a színész mond, hiszen egy ekkora poént nyilván nem lőnének le előre. És korábban az is kiderült, hogy amikor egy-egy interjúban belelkesedik, akkor nem tudja tartani a száját, és a Marvel következő filmjével kapcsolatos hétpecsétes titkokat is képes kikotyogni, ezért Tony Stark temetési jelenetéről is sokáig azt hitte, hogy esküvőt forgatnak. Elképzelhető, hogy Garfield és Maguire mégiscsak visszatérnek, és ezt ügyesen titkolják Holland elől.

Az egyelőre alcím nélküli Pókember 3-at december 17-én mutatják be.

(Forrás: ScreenCrush)