Tom Holland vagy Timothée Chalamet lesz a fiatal Willy Wonka?

Az évek óta tervezett Charlie és a csokigyár-előzményfilmnek már nemcsak pontos premierdátuma, de több jelöltje is van a címszerepre: Hollywood legnagyobb fiatal sztárjai csatáznak érte.

Ahogy arról korábban többször is írtunk, a Warner Bros. egy előzményfilmben tervezi bemutatni, mik is történtek a Charlie és a csokigyár című Roald Dahl-adaptációban látott események előtt, azaz milyen volt a csokigyáros gyermek- és ifjúkora.

Arról pedig a héten számoltunk be, hogy a Wonka című produkciót 2023. március 17-én mutatják be. Eddig semmit sem lehetett tudni a szereposztásról, de nemrégiben kiszivárgott pár jelölt neve. Míg korábban, még 2018 környékén úgy volt, hogy Ryan Gosling, Donald Glover vagy Ezra Miller alakíthatja a címszerepet, bennfentesek szerint a stúdió most inkább a fiatalabb sztárgeneráció körében keresgél.

Johnny Depp a 2005-ös Charlie és a csokigyárban, Tom Holland Pókemberként és Timothée Chalamet a Lady Birdy című filmben. Forrás: InterCom / UIP-Duna Film

 

A Collider úgy tudja, a 24 éves Tom Holland (Pókember-filmek) és a 25 éves Timothée Chalamet (Szólítsd a neveden, Dűne) a két legnagyobb esélyes. A lap forrásai szerint a napjaink két legnagyobb 30 alatti sztárjának számító színész egyikét sem kérték még fel hivatalosan a filmre, és azt sem tudni, ők maguk hogy viszonyulnak a dologhoz – de hülyék lennének nemet mondani (pláne, hogy a Warnernél minden bizonnyal franchise-ban, azaz több részben gondolkoznak)!

Annyi azonban biztos, hogy a filmet a Paddington direktoraként ismert Paul King rendezi Simon Rich (Csodatévők, Amerikai pác) forgatókönyvéből, David Heyman (Harry Potter-filmek) produceri ténykedése mellett, és a következő négy hónapban valamikor el akarják kezdeni a forgatást. Ahogy arról korábban szintén írtunk, nem ez az egyetlen Charlie és a csokigyár-projekt, ami folyamatban van: Taika Waititi egyszerre két animációs sorozaton is dolgozik a Netflix berkeiben.


(via Collider)

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu