Tom 'Pókember' Holland válaszolt Kirsten Dunst fikázására

Dunst, aki a régi Pókember-filmekben Peter Parker barátnőjét alakította, azt nyilatkozta, hogy a Pókember: Hazatérést már csak a pénzért készítették el.

Kirsten Dunst Mary-Jane Watsont alakította Tobey Maguire oldalán az eredeti Pókember-trilógiában, amelyek 2002 és 2007 között készültek el Sam Raimi rendezésében. A Columbia Pictures rebootolta a filmet 2012-ben, és megcsinálta A csodálatos Pókembert, majd 2014-ben a második részt Andrew Garfielddel és Emma Stone-nal a főszerepben. És ez még nem volt elég, hiszen idén jött ki a Pókember - Hazatérés című mozifilm Tom Hollanddal a címszerepben, és hatalmas kritikai -és közönségsikert aratott.


Dunstot még a film premierje előtt kérdezték a rebootokról, amire a színésznő így válaszolt:


Mi csináltuk meg a legjobbakat, szóval kit érdekel? Én azt mondom, »mindenki azt csinálja, amit akar« Ők csak fejőstehénnek használják a filmet, hogy pénzt csináljanak. Ez annyira nyilvánvaló. Értik, mire gondolok?

Tom Holland így reagált Dunst kirohanására:

Joga van azt gondolni, amit akar, én nem ítélkezem. Én egyáltalán nem a pénzért csináltam. Úgy értem, ez egy olyan munka, amit bárki megcsinálna, függetlenül a pénztől...

Ennek a filmnek a készítése volt az egyik legcsodálatosabb időszak az életemben, és nagyon imádtam. Ha ő nem akarja megnézni, az engem nem érdekel. Nem utálom őt azért, amit mondott, ő csak a véleményét osztotta meg, szóval minden rendben van.”


A Sony és a Marvel már dolgozik a Hazatérés folytatásán, aminek premierje 2019. július 5-én lesz.

via NME.com