Tonnányi új kép jött ki a Star Wars 9-hez

De a The Mandalorian című tévésorozat is kapott két hangulatos plakátot.

A hétvégén elég sok új kép és plakát jött ki a decemberben mozikba kerülő Skywalker korához, de pofás új posztert kapott a november 12-én a Disney+ csatornán debütáló The Mandalorian című tévésorozat is. A legfontosabb Star Wars 9-fejlemény az, hogy kijött a korábbi, sötét oldali figurákat (rohamosztagosok, Ren lovagjai, TIE Fighterek, stb.) felvonultató Kylo Ren-poszter ellentétpárja! Ezen Rey (Daisy Ridley) látható a többi pozitív főhőssel, Poe-val (Oscar Isaac), Finn-nel (John Boyega), Csubakkával (Joonas Suotamo), R2D2-vel, a harci üzemmódra váltott C-3PO-val, BB-8-tel, a kis lámpa alakú droiddal, az egyik új karakterrel, Jannah-val (őt Naomi Ackie alakítja) és egy alvilági nővel, Zorii Bliss-szel (akinek a sisakja alatt egyébként Keri Russell van). A kép érdekessége, hogy Rey-nél nem a korábbi előzetesben látott, vörösen izzó dupla fénykard van, hanem újrakovácsolta Luke régi, kékesfehér pengéjű spádéját:

Luke kardjának újbóli előkerülésére egyébként már a múlt héten is utaltak az itt-ott felbukkanó Star Wars-promóanyagok. Például ez a vadiúj poszter, csak itt még nem nagyon lehetett látni Rey fénykardjának markolatát:

Vagy ezen az új karakterposzteren:

Illetve ezeken a kellékfotókon:

Sok Csillagok háborúja-rajongó viszont alighanem még a Star Wars 9-nél is jobban várja, hogy a Disney+ csatornán elstartoljon a The Mandalorian sorozat. Az első egy csapatposzter, amin a főszereplő mandalori fejvadász látható (a sisak alatt: Pedro Pascal), mellette Gina Carano, aki egy Cara Dune nevű, dezertált birodalmi rohamosztagost alakít, a gyilkos robot pedig IG-11, akinek a hangját Taika Waititi kölcsönzi (rajtuk kívül egy harmathátún lovagoló kis vakarcs űrlény is szerepel még a poszteren, aki az ugnaught fajba tartozik).

A sorozat második poszterén már csak a sisakos főhős látható. Róla egyelőre annyit tudunk, hogy egy marcona fejvadász, aki A Jedi visszatér és Az ébredő Erő eseményei között, a Birodalom bukása után, de még az Első Rend felemelkedése előtt, a galaxis peremén fagyasztja jégbe a célpontjait, egy olyan vad vidéken, ahová nem terjed ki az Új Köztársaság fennhatósága. (via Geektyrant & Movieweb)