Torokszorító trailert kapott Peter Dinklage új Mad Max-filmje

A Trónok harca sztárja a világvége után egyedül marad a Földön. Legalábbis ő ezt hiszi.

Kísérteties! Hipnotikus! Fondorlatos! Látványos! Káprázatos! Mesteri! Tökéletes!

Ilyeneket írtak Peter Dinklage új filmjéről azok a kritikusok, akik a rangos fesztiválokon már látták az I Think We’re Alone Now című posztapokaliptikus kamaradrámát. Alighanem igazuk lehet, mivel a nemrég kijött előzetesben tényleg elég torokszorító, ahogy a Trónok harcában megszeretett törpe színész egymaga temeti el szép sorban a Nagy Kataklizma után hátra maradt holttesteket – az egyiket például egy kisgyerek lufis takarójába bugyolálva.

A film sztorija lényegében tényleg csak annyi, amit az előzetesben is láthattunk Del (Peter Dinklage) úgy tudja, ő a Föld egyetlen életben maradt lakója, és eszerint rendezi be az életét egy csöndes kisvárosban, ahol minden elhunytat fel akar kutatni és meg akarja nekik adni a végtisztességet. Csakhogy felbukkan a színen egy betolakodó, a homályos múltú, zavaros motivációjú Grace (Elle Fanning), aki ráadásul ott is akar maradni az Isten háta mögötti porfészekben, fenekestől felforgatva Del addigi jól megszokott életét.

Az I Think We're Alone Now  rendezője és operatőre egyébként nem más, mint Reed Monaro, aki Emmy-díjat kapott A szolgálólány meséje Offred című epizódjáért. A film a fesztiválkörút után szeptember közepén kerül Amerikában limitált kópiás moziforgalmazásba, és a készítők tervei szerint az online videoszolgáltatóknál is meg lehet majd nézni. (via Uproxx)