Tovább robog a dilivonat: itt a Jackass Forever trailere!

Johnny Knoxville, Steve-O és az ökörkör többi tagja ezúttal is ugyanolyan extrém idétlen módszerekkel töri össze minden csontját, mintha még mindig a 2000-es években lennének.

Igaznak bizonyult a 2019-ben felröppent hír, miszerint jön a Jackass 4 – igaz, a címe mostanra megváltozott Jackass Foreverre (amiben a v betű egy ). A 2000-es években nagy sikernek örvendő, extrém veszélyes kunsztokat bemutató Jackass sorozat epizódjai (plusz az azonos című mozifilmek) lényegében arról szóltak, hogy

pár válogatott vadbarom herén üti egymást, lufiba pukizgat, árammal rázatja a másikat, vagy épp bungee jumpingolnak egy mobilvécében ülve.

Közben eltelt két évtized, de a recept mit sem változott: a Jackass Forever is arról szól, hogy egy rakás bolond ágyúból löveti ki magát, gigantikus kézzel pofozzák őket a medencébe, kígyóval és pókkal maratják meg magukat, és tökön dobja őket labdával egy szemlátomást profi baseball játékos... Íme az előzetes:

Az október 22-én mozikba kerülő Jackass Foreverben régi ismerősként térnek vissza a csapat oszlopos tagjai, Johnny Knoxville, Steve-O és Chris Pontius, akik mellett ezúttal olyan celebek törik szilánkokra a csontjaikat, mint Megan Fox új fiúja, Machine Gun Kelly és a gördeszkás legenda, Tony Hawk!