Trabant és sok orosz gengszter lesz Keanu Reeves új filmjében

Az örökifjú sztár egy tajgára utazó gyémántkereskedőt alakít a Siberia című thrillerben. Itt ez első trailer!

Keanu Reeves és Nicolas Cage között rengeteg a hasonlóság: mindkét sztár ugyanúgy néz ki évtizedek óta, rendszeres céltáblája a netes mémeknek, és úgy ontja a filmeket, mintha nem lenne holnap! Épp hogy csak megírtuk, hogy Reeves már a John Wick 3-ra és a Bill és Ted 3-ra készül, valamint forgatott egy romkomot Winona Ryderrel, máris itt a legújabb filmjének legújabb előzetese!

A filmben Reeves egy Lucas nevű, nagypályás amerikai gyémántkereskedőt alakít, aki Oroszországba utazik, hogy ott adjon el néhány hihetetlenül értékes, de bizonytalan eredetű kék gyémántot. Az üzlet azonban meghiúsul, hősünk ráadásul komoly konfliktusba keveredik egy szibériai kisváros kávézójának üzemeltetőjével, majd magára haragítja az orosz alvilágot is, aminek a szorításából nincs kiút.

A lenti, éjszakai leszámolós jelenetben szerintem egyébként egy Trabant is feltűnik. Aztán majd a július 13-i amerikai premier után kiderül, igazam volt-e. A Siberia rendezője Matthew Ross, a forgatókönyvet pedig a Szimpla ügy és A romok eredeti regényváltozatainak szerzője, Scott B. Smith írta. (via Geektyrant)