Tucatnyi világsztár segít valóra váltani egy rákos kamasz srác álmát

Johnny Depp és David Lynch is beszálltak a zombis rövidfilmbe.

A Make a Film Foundation halálos beteg gyerekek filmes álmait váltja valóra, számos világsztár segítségével. A 16 éves, áttétes rákban szenvedő fiú, Anthony Conti rövid zombifilmjéhez hihetetlen csapat gyűlt össze: Johnny Depp, David Lynch, Sam Raimi (Gonosz halottak-trilógia, Pókember), J.K.Simmons (Oz, Pókember, Whiplash) Laura Dern (Kék bársony, Jurassic Park), Richard Chamberlain (Tövismadarak, Salamon király kincse), Catherine Hardwicke (Alkonyat), Penelope Ann Miller (Ovizsaru, Az Árnyék) és Chad L. Coleman (The Walking Dead, Arrow).

Forrás: Goodluck Road Photography - Jenna Hagel/Make a Film Foundation

A The Black Ghiandola (“A fekete mirigy”) egy fiúról szól, akinek a zombiapokalipszis során megölték a családját, és az életét kockáztatva megmenti a lányt, akit szeret. A forgatókönyvet Conti, Scott Kosar (A texasi láncfűrészes) és  Wash Westmoreland (Megmaradt Alice-nak) írták, a rendezést pedig Raimi, Hardwicke és Theodore Melfi (St. Vincent) vállalták. A főszerepben magát Contit láthatjuk, a világsztárok mind mellékszerepekben tűnnek fel.

Az alapítványnak ez a negyedik projektje, az előző, a mitokondriális betegségben szenvedő Rina Goldberg The Magic Bracelet ("A varázslatos karkötő") című filmje volt, amit a Juno írója, Diablo Cody karolt fel.