Tudtad? Chris Evans majdnem visszadobta Amerika kapitány szerepét, mert félt, hogy híres lesz!

  • Szűcs Gyula / PORT.hu

De végül az anyukája rábeszélte, hogy vegyen csak részt minden idők legtöbbet kaszáló mozifilmes brandjében.

Érdekes információkat tudott meg az Esquire magazin Chris Evansrlól, a Marvel-filmek közönségkedvenc sztárjáról: a 38 éves színész annak idején majdnem kimaradt a 2011-es Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című filmből, ami az egyik alapköve volt a későbbi kasszarobbantó Marvel-blockbusterből! A sztár anyukája ugyanis aggódott egy kicsit amiatt, hogy egy ilyen híres képregényhős szerepe akkora népszerűséget fog hozni a kisfiának, hogy az fenekestül fel fogja forgatni az életét - és így is lett, hiszen egy anyukának mindig igaza van. Brady Langmann, az Esquire magazin riportere végül személyesen kereste fel Lisa Evanst, hogy elmesélje, mi is volt ennek a féltő anyai tanácsnak a hátterében. Ms. Evans ezt mondta: 

Az volt a legfőbb félelme, hogy leveszti az anonimitását. Azt mondogatta: »Most vár van egy szép karrierem, olyan munkákat vállalhatok, amit szeretek. Meg tudok sétálni a kutyámat, senkit sem zavarok, senki sem akar velem trécselni, bárhová elmehetek. Belegondolni is félelmetes, hogy ezt elveszíthetem.« Én azt mondtam neki: »Ide figyelj! Színész akarsz lenni egész életében? Ha igen, akkor erre most van itt a nagy lehetőség! Soha többé nem kell aggódnod a számlák befizetése miatt. Ha részt akarsz venni ebben a filmben, akkor azt most kell eldöntened! Az én életemre ez nem lesz semmilyen hatással, én támogatlak.«

Chris Evanst emellett a napokban ismét hírbe hozták a Rémségek kicsiny boltja című horrormusical remake-jével, de erre sejtelmesen csak egy fog emojival válaszolt a Twitteren - talán pont amiatt, mert a pletykák szerint a szadista fogorvost fogja alakítani az új verzióban.

(via Uproxx)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu