Új előzetes érkezett James Cameron és Robert Rodriguez közös filmjéhez

Lélegzetelállító akciók az Oscar-díjasokkal (Christoph Waltz, Jennifer Connelly) megszórt Alita: A harc angyala trailerében.

A Yukito Kishiro mangája alapján készülő akció/sci-fit maga James Cameron adaptálta, rendezője pedig Robert Rodriguez lett. Ők ketten olyan sztárokat nyertek meg a produkciónak, mint az Oscar-díjas Christoph Waltz, Jennifer Connelly és Mahershala Ali, továbbá Michelle Rodriguez, Jackie Earle Haley és Ed Skrein. A film ezenkívül a nagy visszatérést jelentheti Casper Van Dien számára, aki utoljára a kilencvenes évek végén, a Csillagközi invázió és Az Álmosvölgy legendája idején szerepelt igényes alkotásban.

Casper Van Dien a Csillagközi invázióban. Forrás: InterCom

 

Az Alita új előzetesét szándékosan a Comic-Con nagy hétvégi trailerdömpingje, illetve maga az esemény után egy nappal hozták nyilvánosságra. A trailert leleplező prezentáción Cameron (aki már több mint 15 éve dolgozik a projekten) elárulta, hogy filmje a mangaszéria első négy részén alapul, de ha minden jól megy, folytatná a sztorit a későbbiekben is – már csak azért is, mert véleménye szerint az Alita univerzuma bizonyos szempontból nagyobb és gazdagabb még az Avatarénál is.

A magyar mozikban jövő január 3-án bemutatandó film a távoli jövőben játszódik, Iron City roncstelepén, ahol egy kiberdoktor, Ido (Waltz) rábukkan egy magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára (Rosa Salazar), és magával viszi klinikájára. Magához térve Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. Csakhamar azonban kiderül, hogy a lány különleges harci képességekkel rendelkezik, ami miatt halálos erők erednek a nyomába...


(via Consequence of Sound)